Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez hogy viszonyuljak?
6 hónapja vagyunk együtt a párommal és a hétvégén megtudtam hogy az előző kapcsolata egyfajta bdsm párkapcsolat volt. A csaja volt a domináns ő meg az alárendelt. Viszont a kapcsolatunkban ennek nyoma sincs, nagyon is jó a szexuális életünk, de elbizonytalanodtam hogy vajon neki is?
A másik ami frusztrál, hogy az exével rendszeresen találkoznak munkaügyben. Van okom aggódni?
Khmmm... te mire használod a szádat?
Persze azon kívül...
Beszélgetni kell erről. Nem annyira a múlt fontos, hanem az, hogy most hogy érzi magát, mit szeretne, stb.
Ha meg nem bízol meg benne, akkor most hagyd ott, később nehezebb lesz.
1. Dehogy "farkalja", valami oka biztos volt ha egyszer szakítottak. De az esélyes hogy a volt dominája néha még titokban, szexmentesen eldádázza a pasit. Talán még megvan a régi korbija, és nem hagyják berozsdásodni. A pasi meg ettől felpörög, úgy megy haza felspannolva, és többek között ezért olyan jó a szexuális életük. Talán úgy van vele, a kérdező ezt a világot úgy sem értené, jobb is erről nem beszélni, különben is, dominával büntiztetni magát még nem megcsalás, így viszont mindenki jól jár.
Mondjuk én a kérdező helyében megbeszélném a domina csajjal, hogy inkább csinálják náluk otthon, még valami izgalmas is kisülhet belőle. Pld a pasi "parancsra" letérdel és imádja a kérdezőt, izgi játék lenne, ha el tudják engedni a képzetet, hogy ez bizarr vagy kínos kellene hogy legyen....
Kérdés, hogy az előző kapcsolátában boldog volt-e. Lehet már nem élvezi annyira a szolga szerepet, és lehet ez is egy adalék volt, hogy váltott.
Az, hogy mit csinál az előző nővel? Ez a bizalom kérdése, de ha szeret téged, nincs félnivalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!