Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meglestétek tiniként az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglestétek tiniként az apátokat meztelenül?

Figyelt kérdés

Én 12-13 évesen nagyon kíváncsi voltam milyen egy felnőttnek, mennyire nagy, mennyire szőrös stb.

Amikor tusolt kilestem őt a kulcslyukon és megdöbbentett mert neki lankadtan kisebb volt mint akkor nekem lankadtan, de persze sokkal szőrösebb volt neki.

Alig vártam, hogy nekem is nagyon szőrös legyen lent, mert azt tartottam igazán férfiasnak.

Más is csinált ilyen kíváncsi kukkolásokat?

(fiú vagyok)

2021. nov. 13. 09:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sose izgatott az ilyesmi. Jobban érdekeltek a korombeli fiúk.
2021. nov. 13. 09:39
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
igen
2021. nov. 13. 09:41
 3/21 anonim ***** válasza:
17%
orvos talán segít
2021. nov. 13. 09:49
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Igen.
2021. nov. 13. 10:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. nov. 13. 10:35
 6/21 anonim ***** válasza:
94%
Én nem, de előttünk simán meztelenkedés, mondva hogy nekem is úgyis ilyen van, miért szégyenlősködnénk.
2021. nov. 13. 10:47
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nálunk a családban, a kétszobás panelban teljesen természetes volt, hogy apámat, anyámat látom meztelenül, amikor megy fürdeni, vagy jön kifelé a fürdőszobából. Már csak praktikus okokból is, mert borzasztó szar szerencsétlenkedni ezekben a kis fürdőfülkékben a vetkőzéssel-öltözködéssel.

A másik meg: anno valóban a fanszőr volt a nemi érettség netovábbja, lányoknál is, fiúknál is. Senkit nem érdekelt, kinek mekkora (pláne lógva), az volt a ciki, ha le voltál maradva szőrösségben.

2021. nov. 13. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Leskelődnöm nem kellett mert simán levetkőzött. Igen,érdekelt hogy neki milyen. Ahogy mindenki másé,szóval nem az volt hogy apámra izgultam,csak izgatott mindig mások farka.
2021. nov. 13. 17:21
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett simán pucerkodtunk othon nyáron volt hogy egésznap
2021. nov. 13. 17:26
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Én is megnéztem mindenkiét. Apámét is. Neki elég nagy volt akkor enyémhez képest. Volt hogy együtt aludtunk és reggel láttam állva is neki. Szüleim elváltak és nyaranta náluk voltam 2 hétig. Apám mindig meztelenül aludt. Igaz reggel nekem is felállt de ez akkor nem volt igazán téma. Teljesen természetes volt. Kb 12-13 éves lehettem
2021. nov. 13. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!