Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglestétek tiniként az apátokat meztelenül?
Én 12-13 évesen nagyon kíváncsi voltam milyen egy felnőttnek, mennyire nagy, mennyire szőrös stb.
Amikor tusolt kilestem őt a kulcslyukon és megdöbbentett mert neki lankadtan kisebb volt mint akkor nekem lankadtan, de persze sokkal szőrösebb volt neki.
Alig vártam, hogy nekem is nagyon szőrös legyen lent, mert azt tartottam igazán férfiasnak.
Más is csinált ilyen kíváncsi kukkolásokat?
(fiú vagyok)

Nem, mert nálunk a családban, a kétszobás panelban teljesen természetes volt, hogy apámat, anyámat látom meztelenül, amikor megy fürdeni, vagy jön kifelé a fürdőszobából. Már csak praktikus okokból is, mert borzasztó szar szerencsétlenkedni ezekben a kis fürdőfülkékben a vetkőzéssel-öltözködéssel.
A másik meg: anno valóban a fanszőr volt a nemi érettség netovábbja, lányoknál is, fiúknál is. Senkit nem érdekelt, kinek mekkora (pláne lógva), az volt a ciki, ha le voltál maradva szőrösségben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!