Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, akik csinálták/szokták felcsatolható dildóval csinálni. Mit érez, aki a felcsatolhatóst viseli?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de nem voltam még együtt nővel. És nem tudom, hogy abban mi a jó, amikor valaki ilyet visel. Annak a félnek jó érzés, aki kapja, de a másiknak mi a jó benne? Ő is felizgul erre és élvezi ugyanúgy? Vagy van bármi stimuláció közben? Én pl. szívesen kipróbálnám úgy, hogy én vagyok az a fél, aki kapja. De zavarna a tudat, hogy a másiknak semmi öröme nincs benne. Javítsatok ki, ha tévedek. Mert egyébként meg maga a fantázia tetszik, de az nem, ha a másik fél nem élvezi.2024. ápr. 25. 16:38
31/36 anonim válasza:
29. Bízzunk benne hogy nem a kötekedő csajnak.. 🤨😆
32/36 anonim válasza:
28#voltam ha esetleg valakinek aki nőnemű volna kedve ismerkedni vagy csak beszélgetni.Nyugodtan zaklasson privátban.
33/36 anonim válasza:
28#asnak címeztem az ismerkedési szándékom ☺️
35/36 anonim válasza:
ha rajtam van, akkor fizikálisan nem különösebb érzés, csak agyilag. Látni hogy neki milyen jó, és az nekem (is) örömöt okoz. Ha meg én vagyok dugva, akkor fizikálisan is jó, és látom rajta hogy mennyire jót akar nekem. Szóval összetett kérdés.
36/36 anonim válasza:
35. Kétvégű jobb lehet ilysn szempontbol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!