Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, akik csinálták/szokták felcsatolható dildóval csinálni. Mit érez, aki a felcsatolhatóst viseli?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de nem voltam még együtt nővel. És nem tudom, hogy abban mi a jó, amikor valaki ilyet visel. Annak a félnek jó érzés, aki kapja, de a másiknak mi a jó benne? Ő is felizgul erre és élvezi ugyanúgy? Vagy van bármi stimuláció közben? Én pl. szívesen kipróbálnám úgy, hogy én vagyok az a fél, aki kapja. De zavarna a tudat, hogy a másiknak semmi öröme nincs benne. Javítsatok ki, ha tévedek. Mert egyébként meg maga a fantázia tetszik, de az nem, ha a másik fél nem élvezi.2024. ápr. 25. 16:38
21/36 anonim válasza:
20# miért hiszed hogy a másiknak kéne leszokni valamiről csak mert téged zavar?nem neked akar megfelelni,ha nem tetszik menj odébb
22/36 anonim válasza:
20. Itt maximum te vagy a sajnálattal méltó.
De még abban is biztos vagyok, hogy te nem is nő vagy..
Szánalom..
23/36 anonim válasza:
Pedig nő vagyok 🥹🥹🥹
😆😆😆
Várjatok, így sokkal jobb: 🥹👉👈
24/36 anonim válasza:
23. Kötve hiszem
Na tudod hova menj..
Egy nő nem viselkedik úgy mint egy gy*kér..
25/36 anonim válasza:
24#
Én a 13# vagyok,de am mióta nem?😅 millió gyökér nőt ismerek
26/36 anonim válasza:
25. De nem is rád gondoltam. Hanem aki egy emojin akadt fenn..
28/36 anonim válasza:
Csak jöttem válaszokat olvasni xD komolyan néha olyan ez az oldal mint nyugdíjasoknak a szappanopera :D
Miért kell fent akadni egy emojin?Ha ő szeret emojikat használni használja.
Mindenki azt használ és úgy szeretkezik a párjával ahogy neki jó.
Nem voltam még nővel de valahogy engem az izgat a legjobban ahogyan "magamévá tehetem a párom"Mondjuk párom sincs :/
29/36 anonim válasza:
És lenne kedved ismerkedni?
Én vagyok a mindenbe bele szóló 13#😄
29/n
30/36 anonim válasza:
A kérdés kinek szól kedves #29?🤔😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!