Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Szoktatok eszközöket használni együttléteitekkor? Ha igen, miket? + Mennyire gyakori szeretni a felcsatolhatóst, és milyen érzés (mindkét fél részéről)?
Van többféle dildónk (különböző méretűek, illetve egy üveg, amikor hidegre vágynánk) és egy fajta felcsatolhatós
Mást nem szeretnénk
Ez szerintem életkor kérdése is, meg hogy mióta van együtt egy pár.
Nekünk harmincasként azért van már elég sok minden, 6 éve élünk együtt.
Felcsatolhatós van, de kb 3x használtuk, több vele az esetlenkedés mint amennyire jó érzetre. Csípővel sokkal nehezebb ritmusos, finom mozgást fenntartani, mint mondjuk kézzel.
A párom az, aki jobban szereti a behatolást a kettőnk közül, de általában csak kézben tartott dildókkal nekem könnyebb csinálni.
Illetve szájjal és kézzel is, ha épp nincs kedvünk mosogatni utánna.
Én a magic wand híve vagyok, és mellé a barátnőm ujjai.
De emellett van még egy csomó kis játékunk, pl paskoló, korbács, kötél, ilyen váákumos csiklóizgatók, plugok, de ezeket ritkábban használjuk.
Dildók és felcsatolható.
Használjuk őket elég sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!