Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, akik csinálták/szokták felcsatolható dildóval csinálni. Mit érez, aki a felcsatolhatóst viseli?
Szerintem jnkabb a két végű dildó az amit mindkét fél élvez igazán.
De még én sem voltam nővel, de talán releváns lehet a válaszom. :)
24/N
Leszbikus pároknál is megvan hogy ki a nő es a “ferfi”
Legalább akivel en beszélgettem ezt mondta
2. Engem leszóltak, amikor ezt mondtam. :)
1-es voltam
Semmit nem érezni benne, ezért is jobb inkább kézben fogni. Ráadásul csúszkál is, ha nem jót veszel, vagy nem jól rögzíted.
Egyáltalán nem gyakori a használata, inkább csak poénból próbálja ki a legtöbb pár. És az sem igaz, hogy az egyik fél mindig a "férfi".
6. Én például nem rendelkezem ilyen tapasztalattal sajnos, úgyszintén mint a pisztoló.
Szóval bocsi ha hülyeség írtam.
1,3 voltam
Engem izgat minden mind a ketto felállas. Adni szivesen adnám, csak meg bena vagyok benne, egyszeruen elvezem a mozdulatot h szabad mind a ket kezem. Az h en adok neki oromot.
És fogadni is, h ő tesz azt velem amit csak akar. Fokozza a tempot, beveti még a kezeit is, tobbet tud fogdosni, es a mozgás, ahogy ring a melle, a vekony dereka, az erős karja, egyszerűen csak vonzonak találom. Oda meg vissza vagyok tőle.
De az eszköznek mindenkeppen stabilnak kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!