Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők, akik csinálták/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők, akik csinálták/szokták felcsatolható dildóval csinálni. Mit érez, aki a felcsatolhatóst viseli?

Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de nem voltam még együtt nővel. És nem tudom, hogy abban mi a jó, amikor valaki ilyet visel. Annak a félnek jó érzés, aki kapja, de a másiknak mi a jó benne? Ő is felizgul erre és élvezi ugyanúgy? Vagy van bármi stimuláció közben? Én pl. szívesen kipróbálnám úgy, hogy én vagyok az a fél, aki kapja. De zavarna a tudat, hogy a másiknak semmi öröme nincs benne. Javítsatok ki, ha tévedek. Mert egyébként meg maga a fantázia tetszik, de az nem, ha a másik fél nem élvezi.

2024. ápr. 25. 16:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Én imádom, adni is és kapni is és szerintem sokkal jobb a felcsatolhatóssal az együttlét. Azért jó mert közvetlen érzed a partnered mozgását ,át tudod karolni stb.
2024. ápr. 28. 23:03
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Stimulálni nem tud így közvetlenül fizikálisan nem izgat, de pont ugyanannyira izgalmas/izgató, mint kézbefogni egy vibrit is azzal izgatni, látni hallani közben a reakcióit. Izgatónak izgató.
2024. máj. 8. 13:18
 13/36 anonim ***** válasza:
85%

Voltam mindkét oldalon

Adni azért jó mert izgat hogy "dugó" mozdulatokat csinalhatok😅, látom mennyire élvezi a másik,szabadon ölelhetem magamhoz, sokkal intimebben össze tudunk simulni

Kapni jobban szeretem amúgy mert egyrészt kissé szubmisszivebb vagyok és imádok elnyulni elötte,kitarulkozni hogy belém hatoljon, másrészt mint forditott esetben,szabadak a kezei, és ahogy a csipomet markolja..uhh... isteni

Nem olyan ördögtől való ez és már a sokadik párom akivel ezt bevetjuk. Sajnálom hogy erről szégyen beszelni pedig nem arról van szó hogy barmi hianyunk lenne szex terén, egyszerűen csak jó. Más

29/n

2024. máj. 9. 19:56
 14/36 anonim ***** válasza:
13. Tudo kérdezni?🥹
2024. máj. 9. 23:36
 15/36 anonim ***** válasza:
Tudo😅
2024. máj. 10. 07:31
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Csak engem irritál ez a könnyben úszó szemű emoji?
2024. máj. 10. 08:07
 17/36 anonim ***** válasza:
75%
16# valahogy dolgozd fel
2024. máj. 10. 09:20
 18/36 anonim ***** válasza:
66%
Egyetértek a 9-essel! Ha felcsatolom, és látom hogy neki jó, és tudok a kezemmel is "dolgozni", simogatni, és csókolni, az nagyon felizgat!
2024. máj. 10. 10:34
 19/36 anonim ***** válasza:
33%
16. Nyilván neked mindig minden adott volt az életben és sosem ítélkezés feletted senki!
2024. máj. 10. 10:40
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván. De miért nem lehet csak úgy simán megkérdezni, hogy "kérdezhetnék valamit?" Miért van szükség a kivert kutya tekintetre? Sajnálatra játszik az illető? Hogy azt a válsszt kapjs, hogy, "persze, csóri, kérdezz csak"
2024. máj. 10. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!