Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők, akik csinálták/szokták felcsatolható dildóval csinálni. Mit érez, aki a felcsatolhatóst viseli?
Figyelt kérdés
Én is nő vagyok, de nem voltam még együtt nővel. És nem tudom, hogy abban mi a jó, amikor valaki ilyet visel. Annak a félnek jó érzés, aki kapja, de a másiknak mi a jó benne? Ő is felizgul erre és élvezi ugyanúgy? Vagy van bármi stimuláció közben? Én pl. szívesen kipróbálnám úgy, hogy én vagyok az a fél, aki kapja. De zavarna a tudat, hogy a másiknak semmi öröme nincs benne. Javítsatok ki, ha tévedek. Mert egyébként meg maga a fantázia tetszik, de az nem, ha a másik fél nem élvezi.2024. ápr. 25. 16:38
11/36 anonim válasza:
Én imádom, adni is és kapni is és szerintem sokkal jobb a felcsatolhatóssal az együttlét. Azért jó mert közvetlen érzed a partnered mozgását ,át tudod karolni stb.
12/36 anonim válasza:
Stimulálni nem tud így közvetlenül fizikálisan nem izgat, de pont ugyanannyira izgalmas/izgató, mint kézbefogni egy vibrit is azzal izgatni, látni hallani közben a reakcióit. Izgatónak izgató.
13/36 anonim válasza:
Voltam mindkét oldalon
Adni azért jó mert izgat hogy "dugó" mozdulatokat csinalhatok😅, látom mennyire élvezi a másik,szabadon ölelhetem magamhoz, sokkal intimebben össze tudunk simulni
Kapni jobban szeretem amúgy mert egyrészt kissé szubmisszivebb vagyok és imádok elnyulni elötte,kitarulkozni hogy belém hatoljon, másrészt mint forditott esetben,szabadak a kezei, és ahogy a csipomet markolja..uhh... isteni
Nem olyan ördögtől való ez és már a sokadik párom akivel ezt bevetjuk. Sajnálom hogy erről szégyen beszelni pedig nem arról van szó hogy barmi hianyunk lenne szex terén, egyszerűen csak jó. Más
29/n
16/36 anonim válasza:
Csak engem irritál ez a könnyben úszó szemű emoji?
18/36 anonim válasza:
Egyetértek a 9-essel! Ha felcsatolom, és látom hogy neki jó, és tudok a kezemmel is "dolgozni", simogatni, és csókolni, az nagyon felizgat!
19/36 anonim válasza:
16. Nyilván neked mindig minden adott volt az életben és sosem ítélkezés feletted senki!
20/36 anonim válasza:
Nyilván. De miért nem lehet csak úgy simán megkérdezni, hogy "kérdezhetnék valamit?" Miért van szükség a kivert kutya tekintetre? Sajnálatra játszik az illető? Hogy azt a válsszt kapjs, hogy, "persze, csóri, kérdezz csak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!