Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ajánlanátok bevált felcsatolha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlanátok bevált felcsatolhatóst?

Figyelt kérdés

A párommal szeretnénk kicsit feldobni a szerelmi életünket és régóta szemezgetünk már néhány darabbal. Ő a tartópánt nélkülit preferálná jobban, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a típussal kapcsolatban, nem tudom ~20 percig hogyan tudna a megfelelő helyen maradni. Szívesen venném a tapasztalatokat pántos és pánt nélküli konkrét darabokról is.

Előre is köszönöm a válaszokat :)

28N

2022. márc. 16. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Pántost vegyél, olyat ami combon is rögzít, a sima derék köré csatolható nagyon "instabil" (össze-vissza csalinkázik). A méret, anyag, vibrál/nem vibrál már a ti dolgotok. Ahogy az is, hogy sima talpas strapont-betétet raksz bele, vagy olyat aminek van csiklóizgató "horog" a végén. Elég sokféle van a piacon, de hogy melyik típus jön be nektek - hát azt csak ti tudjátok.
2022. márc. 16. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk háromágú pánt nélküli van, olyan aminek punciba egy nagyobb, popsiba egy kisebb plughoz hasonló része van. Így egyszerre két nyílásban van rögzítve, illetve egyszerre két helyen is izgatja az aktív felet. Nekünk bevált, sűrűn használjuk, elég jó, de ehhez nyilván szeretni kell az aktívnak a popsis izgatást.
2022. márc. 17. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van egy pánt nélüli L alakú, de azzal szerintem nem lehet dugni, egyszerűen mechanikailag kiesik, nem az igazi.

Van bugyis is, de abba a gyűrűbe csak bizonyos méret jó, ha az a szilikon gyűrű elnyúlik, akkor vége, kuka az egész. És mivel a bigyit mosni kell, nem praktikus.

A pántos vált be nekem is, mégpedig az, amin cserélhető a fém gyűrű, így különböző méretű játékszerek kerülhetnek bele, és nem nyúlik ki a gyűrű.

Kb mint egy beülő olyan.

2022. márc. 17. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Ez az L alakú ami nem jött be

[link]

Az egyik része túl nehéz, arra a kis göbre rászorítani úgy hogy hozzá is férj a partnerhez, baromi nehéz.

Ráadásul nehéz is az alsó része, szóval ja, ne ilyet vegyetek.

2022. márc. 17. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó!Nekem van ilyen, és mindkettő része külön beállítható hogy rezegjen.Az egyik félnél van csiklóizgató fül is.Nem volt olcsó, de elég jó.😏
2022. márc. 17. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.Habár az enyémnek jobb a kialakítása.Vastagabb a "hímtag" része, és a befogadóé is vastagabb, ami magába fogad.Tehát nem csak egy "gömb" szinte...
2022. márc. 17. 19:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Végül egy pántos verzió mellett tettük le a voksunkat első körben :)

2022. márc. 17. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
5-6 ettől még a gravitáció ott figyel, és egyszerűbb ha nem kell azzal is küzdeni. A rezgő cuccot meg sokféle játékba lehet tenni, nem az a baj a kialakítással. 😉
2022. márc. 18. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk Strap-on-me kétágú vibrátorunk van, de pánttal sokkal stabilabban lehet vele mozogni, nem kell arra figyelni, hogy nagyobb terpesznél nehogy kijöjjön!

49 bi csajszi

2022. aug. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!