Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok bevált felcsatolhatóst?
A párommal szeretnénk kicsit feldobni a szerelmi életünket és régóta szemezgetünk már néhány darabbal. Ő a tartópánt nélkülit preferálná jobban, én kicsit szkeptikus vagyok ezzel a típussal kapcsolatban, nem tudom ~20 percig hogyan tudna a megfelelő helyen maradni. Szívesen venném a tapasztalatokat pántos és pánt nélküli konkrét darabokról is.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
28N
Nekünk van egy pánt nélüli L alakú, de azzal szerintem nem lehet dugni, egyszerűen mechanikailag kiesik, nem az igazi.
Van bugyis is, de abba a gyűrűbe csak bizonyos méret jó, ha az a szilikon gyűrű elnyúlik, akkor vége, kuka az egész. És mivel a bigyit mosni kell, nem praktikus.
A pántos vált be nekem is, mégpedig az, amin cserélhető a fém gyűrű, így különböző méretű játékszerek kerülhetnek bele, és nem nyúlik ki a gyűrű.
Kb mint egy beülő olyan.
Ez az L alakú ami nem jött be
Az egyik része túl nehéz, arra a kis göbre rászorítani úgy hogy hozzá is férj a partnerhez, baromi nehéz.
Ráadásul nehéz is az alsó része, szóval ja, ne ilyet vegyetek.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Végül egy pántos verzió mellett tettük le a voksunkat első körben :)
Nekünk Strap-on-me kétágú vibrátorunk van, de pánttal sokkal stabilabban lehet vele mozogni, nem kell arra figyelni, hogy nagyobb terpesznél nehogy kijöjjön!
49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!