Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elcsábítani egy olyan nőt, aki heterónak vallja magát, mègis adott nyakra puszit meg megpaskolta többször is egy másik nő seggét? BEVÁLT ötleket légyszi!
Ha tényleg heteró akkor sehogy, a nyakrapuszi, fenékpaskolás még nem jelenti azt hogy biszex lenne, csak laza.
S ha mégis biszex lenne... hát akkor mintha ffi-vel próbálkoznál, legyél szimpatikus, érd el hogy tetsz neki ebben nincs tuti univerzális recept, mindig "egyénreszabott".
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__98..
Ezt a kérdést Te tetted fel?
Mert ha igen, akkor nem tudom, hogy milyen válaszra vársz? Ennél egyértelműbb válaszokat nem fogsz kapni akkor sem ha 20x fel teszed ezt a kérdést.
Mert nem lehetnek embereknek hasonló gondolataik,tulajdonságaik.Jó tudni.
Amúgy meg,amiről a kérdés szól-azaz az én kérdéssem- az egy 1,5 éves sztori,de gondoltam azért hátha valakinek akad valami ötlete.De hova is gondolok,hiszen ez a gyakori kérdések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!