Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero fiúk! Van akit szopott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiúk! Van akit szopott már le másik srác? Esetleg ti egy másik srácot? Egyszeri dolog volt, vagy többször is megtörtént? Volt hogy tovább is mentetek?

Figyelt kérdés

2018. jún. 3. 01:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

én csak gondolkoztam ilyeneken, de nem hiszem, hogy ilyenkor valaki hetero.

21/f

2018. jún. 3. 01:50
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
tisztában vagy a hetero fogalmával?
2018. jún. 3. 02:13
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

IGEN! IGEN! TÖBBSZÖR IS! VOLT...

És lesz is remélhetőleg fiatal srácokkal ilyen!

2018. jún. 3. 04:58
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Delittáns vagy? Az mitől hetero akkor?
2018. jún. 3. 05:46
 5/17 anonim ***** válasza:
89%

En heteronak erzem magam es szopott mar le travi (reszeg voltam es annyira noies volt hogy azt hittem no. buli volt aztan ja)

Miutan kiderult egyaltalan nem bantam meg hisz istenien szopott es ha ujra felajanlana akkor is megengednem de csak ennyi semmi tobb illetve ha lehuzna a gatyajat azonnal elmenne a kedvem az egesztol

22/f

2018. jún. 3. 07:14
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
De nem vagy az..
2018. jún. 3. 07:20
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
az ötös jól mondja, én is kavartam már travival és hetero vagyok. amúgy leszpott engem és jó volt ennyi
2018. jún. 3. 07:37
 8/17 anonim ***** válasza:
95%
Engem szoptak és én is szoptam. De legalább bevallom, hogy bi vagyok.
2018. jún. 3. 08:14
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy férfi arra vágyik, hogy egy másik férfi lesz*pja, vagy, hogy ő sz*pjon le egy másikat, akkor felejtse el, hogy ő hetero!
2018. jún. 3. 09:16
 10/17 anonim ***** válasza:
81%

az utolsó válaszolók nagyon szeretnek okoskodni... vannak olyan transzik akikről még 5-10 perc beszélgetés után se mondja meg a legtöbb ember hogy nem egy nővel beszélget. amúgy meg mivel ők a lelkükben nőnek is érzik magukat (és ki vagyok én hogy ebben felülbíráljam) így amúgy sincs benne semmi bzis.

egyébként freud azt mondta hogy mindenki biszex beállítottságú valaki jobban az egyik nem valaki a másik nem felé húz jobban de a kíváncsiság valamilyen szinten mindenkiben benne van. akkor vagy legyen mindenki biszex, vagy ha nem ez alapján értékelünk akkor szerintem még bőven hetero akinek életében 1-2 ilyen kalandja volt és többet nem érzett a másik irátn, pláne főleg ha transzival volt az eset aki ugye nőies is. ennyit erről

2018. jún. 3. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!