Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Van akit szopott már le másik srác? Esetleg ti egy másik srácot? Egyszeri dolog volt, vagy többször is megtörtént? Volt hogy tovább is mentetek?
Megint itt vannak a szellemi fogyatékosok.
Te ostoba, milyen szintre vagy lehülyülve? Mi?
Nehogy már te mond meg hogy mindenki biszex, nem, TI vagytok azok, nem mi, ne nevezd magad heteronak legalább, 1-2 leszoptam egy férfit, de női testben volt kaland után.
Szoptál, felfogta az agyad? Nem vagy hetero, menj vissza inkább a kutyádhoz meg a lóhoz meg a kecskéhez, aztán csináld azzal, ahogy momdtad.
Nem kell elmagyarázni ki a hetero, ti biztos nem ha ilyeneket kipróbáltok.
Nagyjából 50-50%-ban volt férfi és női szexpartnerem, de életvitelszerűen, ahogy te fogalmazol, csak nővel voltam/vagyok együtt. Jó pár éve nem voltam férfivel, de ettől még nem tartom magam heterónak. Biszex vagyok, ahogy a barátaid és te is. Az, hogy heterónak mondjátok magatokat, csak önámítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!