Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen a barátom megujjazott! Ekkor több mint 1 hónapja voltunk együtt. Azóta többször is megtörtént. Még más olyan nem volt! Szánalmasnak tartjátok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 20:35
3/16 A kérdező kommentje:
Hát ezzel.sokra mentem!
2016. febr. 16. 20:39
4/16 anonim válasza:
En nem tartom annak ha igazan szeretitek egymast szerintem ezzel nincs nagy baj,vegulis ha egy 15 eves lany sexelhet akkor egy 14 evest miert nem ujjazhatnanak meg?!
5/16 anonim válasza:
Most mit számít,egy vadidegen véleménye neked?
Most ha azt mondjuk,hogy tök gázzak vagytok attól még nem tudod meg nem történté tenni a dolgokat. Bár ha ilyen kérdéseket teszel fel akkor nem vagy még érett egy párkapcsolathoz mivel még kislány vagy!
6/16 anonim válasza:
Tenyleg a te dolgod amihez masnak nincs koze es mivel feltetted a kerdest igy valoszinu hogy te annak tartod
7/16 anonim válasza:
En 14 eves vagyok es lany es a baratom ujjai nekem meg csak a kezemhez ertek hozza :D Nem tartom szanalmasnak inkabb korainak es azt is csak azert amiert kiirtad a kerdest.. :)
8/16 anonim válasza:
Nem szánalmas. Viszont nem tűnsz érettnek. Na mindegy, a te dolgod, magánügy, ne érdekeljen mások véleménye - mivel nem is változtat semmin amúgy.
10/16 anonim válasza:
Már bocs de ez kit érdekel? Már úgyis mind1, nemtudod nem megtörténté tenni. Ha igazán akartad volna akkor most nem tennél fel ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!