Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért lehet az, hogy mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy mindig heteró lányok tetszenek meg, és hogyan tudnám ennek elejét venni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 9. 14:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
96%
Ez csupán véletlen.Több a hetero ,nagyobb rá az esély ..
2023. dec. 14. 15:31
 22/35 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem sokkal több a látens bi nő, aki heteronak gondolja-vallja magát, mint ami látszik, de nem meri megélni, nem mer belemenni, vagy éppen már férje, családja van és emiatt inkább kihagyja a dolgot, vagy már "letett" róla. Tulajdonképpen ez is csak abban az esetben működne, ha "tisztán" tudnának kapcsolódni egymáshoz, mondjuk a férjet vagy hapsit valószínűleg zavarná (egy idő után), ha ki lenne hagyva a "buliból", vagy féltékeny lenne , hiába egy nővel van együtt a párja/felesége. Szóval ehhez egy embertípus kell, aki nem féltékeny típus, és megengedi a párjának, hogy "kalandozzon". Nyilván senkinek sem esik jól, ha "ki van zárva valamiből"...még akkor is, ha a párja azonos neművel van. Mondjuk lehet, hogy optimálisabb (lenne), ha mindkét nő biszex és akkor feláll egy édeshármas. Hallottam már ilyenről , ahol egy fiatal csaj egy kicsit idősebb párral él együtt, konkrétan együttélés szintjén, egy háztartásban, s működik. Aki pedig csak alkalmi leszbikus szexet keres, az kissé hiányos kapcsolódás...abban hol a "Másik", a személyiség, hol a Varázs?
2023. dec. 16. 07:00
 23/35 anonim ***** válasza:
13%
22-es voltam. Szóval lehetségesek a "különös" kapcsolatok, csak ritkák, vagy ritka az a férfi aki ennyire "toleráns", "nem féltékeny típus", a párjával szemben, a kérdésre válaszolva pedig lehet, hogy az is ritka, hogy egy magát heteronak valló nő, aki látensen bi, az belemenjen egy kapcsiba nővel, főleg, ha már párja/családja, stb. van. Vannak ilyen dolgok, de nem általános, hanem ritka.
2023. dec. 16. 07:07
 24/35 A kérdező kommentje:

Kedves 22-es!

Személy szerint én nem mennék bele olyan emberrel aki csak kísérletezni akar a férje/palija mellett, ennek ellenére nem ítélem el akinek fekszenek az ilyen poly típusú kapcsolatok.

Én egyszerűen csak arra vágyom hogy végre valaki annyira szeressen amennyire én őt.

2023. dec. 18. 07:17
 25/35 A kérdező kommentje:

Az úrnak pedig aki itt huszárkodik a kommentekben, én példának okáért maszkulinabban prezentáló nő vagyok, eddig egyik barátnőm sem panaszkodott és ennek ellenére nem férfiként kezeltek, mert nem vagyok az. Érdekes érv, hogy szerinted a 'férfias' öltözködés férfivá tesz, de fogadjunk hogyha egy transz nő venne fel női ruhát attól még férfinak tartanád.

Jobb lenne ha nem bántanánk egymást.

2023. dec. 18. 07:20
 26/35 anonim ***** válasza:
31%

25.

Biztos olvastál itt az “öltözködés” folyamban olyan kommentet, amit többnyire nők írtak, hogy nőies ruhát viselő férfiak, nem férfiak.

Én olvastam, sajnos ilyenek az emberek, a csomagolás alapján ítélkeznek.

2023. dec. 18. 08:10
 27/35 anonim ***** válasza:
92%

Kedves 24-es!

Én csak "tényszerű" dolgokat írtam. Valószínűleg általában nem is működnek ezek a kapcsolatok, 3-as, 4-es felállások, mert sok a zavaró tényező az ilyen jellegű kapcsolatokban. (na meg még 1-el sem könnyű, nemhogy 2-vel, 3-al) Talán az ilyen jellegű kapcsolatok egyfajta űrt próbálnak betölteni, ami magából az egyén(ek)ből hiányzik a megélés , intimitás, kapcsolat szintjén, vagy pedig az egó húzza.

2023. dec. 18. 10:16
 28/35 A kérdező kommentje:

Kedves 27es!

Teljesen egyetértek veled.

Szerencse hogy melegként is azért van más lehetőség mint harmadikkent belemenni valami ilyesmibe, ahol valakinek a kísérletezése vagy. Legalábbis remélni merem, őszintén nehéz nagyon és fiatalságom ellenére lemaradva érzem magam a többiekhez képest akik heteróként mar rég több kapcsolatban is voltak stb. Nekem is voltak kapcsolataim, de egyik sem az igazi, arra vágyom hogy valakit csak úgy megismerjek megtetszen és összejöjjön nem úgy hogy felmegyek különböző ismerkedős oldalakra, viszont ez így nehéz

2023. dec. 18. 17:15
 29/35 anonim ***** válasza:
52%

Kedves 28-as!

Nem biztos, hogy az utcán lévő (heteró, vagy bármilyen) párok tömegei "valódi" dolgokat élnek meg, amit látsz a szemeddel...hmmm.az egy dolog....(jelentsen ez bármit is, a "látszatok szent horizontja") Nem hinném, hogy a "sors" cserbenhagyott volna. Lehet még valaminek nem jött el az ideje, még "valami" nincs meg, várnod kell. Azonban ma már könnyebb ismerkedni akár a neten, akár ilyen jellegű szórakozóhelyeken, közösségekben, vagy (csak) csupán a "jelenlét" ezeken a helyeken is kitölthet egyfajta "űrt" az ember életében (én is jártam fiatalon), persze, ha ehhez van is kedved. Sok sikert kívánok és kitartást!

2023. dec. 18. 17:28
 30/35 A kérdező kommentje:

Kedves 29es!

Szívből köszönöm az üzeneted, jól esett olvasni és reménnyel tölt el.

Legyen szép napod!

2023. dec. 22. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!