Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok, nők, nektek tetszene, ha egy hetero (tehát nem meleg és nem transznemű) srácot lányként kezelhetnétek?
És ha nem vagyok túl indidszkrét:
A farkadat hová tennéd?
Ugyanis mivel leszbikus vagyok,így szeretek LÁNYOKAT orálisan boldoggá tenni! :/
20/L/L
kezdjük ott hogy hetero srác nem tud mit kezdeni a leszbikusokkal, mert a leszbikus nők a nőket szeretik nem a pasikat.
Akinek pedig női ruhába, parókába akar lenni az a tranvesztita
Nincs baj azzal, hogy pl. a barátnőm drag king, mert az csak buli. Aki ezt tudja úgy művelni, hogy nem cisszexista transzfób bunkó közben, annak hajrá, tudom élvezni a műsorát a helyi melegbárban.
Ahogy azzal sem, ha egy nő transz. Sőt, ebben a kérdésben az ő véleményük és jóérzésük a mérvadó, amire ők azt mondják hogy sértő, azt igyekszem kerülni.
Viszont ahogy te fetishizálod a transzneműeket, illetve hogy szerinted ez egy szégyenteljes dolog, ráadásul erre vered, az valami ritka undorító.
#4-es válaszoló: tényleg rosszul tettem fel a kérdést, mert a biszexuálisokhoz is szólna, de szerintem nem sok értelme van a definíciókhoz ragaszkodni, hiszen minden ember máshogy éli meg a saját szexualitását.
#5: Nem tudom, hogy jön ide a drag king és egyéb performance műfajok. A kérdésben az "akár csak szórakozási céllal" megjegyzésem arra vonatkozott, hogy két ember között, nem pedig tömegek vagy közönség szórakoz(tat)ására :)
"Sőt, ebben a kérdésben az ő véleményük és jóérzésük a mérvadó, amire ők azt mondják hogy sértő, azt igyekszem kerülni."
Ezt a megjegyzést megint csak nem értem. A kérdésbe csak azért írtam bele, hogy "nem meleg és nem transznemű", mert én egyik sem vagyok. Egyébként se a melegekkel, se a transzneműekkel nincs bajom.
"Viszont ahogy te fetishizálod a transzneműeket, illetve hogy szerinted ez egy szégyenteljes dolog, ráadásul erre vered, az valami ritka undorító."
????
Tévedsz, nem tartom szégyenteljes dolognak a transzneműséget. Ezt ki mondta neked??
Egy transznemű nő megéli a saját nőiességét, hiába van férfitestbe zárva. Ezzel semmi gond.
Ezzel szemben vannak olyan hetero férfiak, akik nem transzneműek, valahol mélyen mégis arra vágynak, hogy ők nők legyenek. Ez nem teljesülhet, hiszen ők nem transzneműek, hanem teljesen hetero férfiak, akik csak abban különböznek a többitől, hogy fetisizálják a nőiességet.
Hogy ebben számodra mi undorító, azt megoszthatnád velem, mert nem értem.
Azt mondjuk értem, hogy szerinted ezzel vagy a nőiességet vagy a transzneműséget tartom szégyenteljesnek, de ebből nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érted, amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!