Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként csak a transzvesztitákra bukok, akkor milyen a nemi identitásom?
Sziasztok!
Egész életemben csak azok a férfiak tetszettek, akik nőnek öltöznek, és talán még a viselkedésük is olyan.
Még sosem tetszett olyan "átlagos" srác, és még lány sem.
Akkor mi van velem? Ettől még hetero vagyok, vagy van erre egy kifejezés?
Előre is köszi. :)
Nekem meg pl. az androgün fiúk jönnek be nagyon. Nem tudom, olyan szépek :D
Hát ameddig nem jössz rá melyik nem vonz jobban, mond magad biszexuálisnak. De szerintem ink hetero felé hajlassz, mert végülis a férfiak tetszenek csak a kicsit extrémebb egyedek :D csak sajna a legtöbb ilyen meleg, szóval kicsi rá az esély hogy ők is beléd szeretnek. De ki tudja :) láttam már metroszexuális drag queent.
Ha csak férfiakhoz vonzódsz akkor heteró vagy, függetlenül attól, hogy milyen stílusúak azok a férfiak :) Vagy ha gondolod hogy ez a címke nem illik rád, használhatod a queer-t is, az ilyen átfogó "nem illek a szokásos címkékbe" címke :)
- MoonEyes
(Közben most vettem észre a kérdés címét - a nemi identitás a belső lelki nemed jelenti, nem a szexuális orientációd. Tehát a nemi identitásod nő, függetlenül attól, hogy kihez vonzódsz.)
- MoonEyes
Szia.
A nemi identitásod nő, az hogy kihez, kikhez vonzódsz az lényegtelen amíg boldog vagy a választottaddal és szeretitek egymást csak ez fog igazán számítani. Szerintem felesleges címkézgetni magad.
Légy boldog csak az számít.
Puszi
Niki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!