Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy mindig heteró lányok tetszenek meg, és hogyan tudnám ennek elejét venni?
Ugy, hogy tarskereson, meleg szorakozohelyeken ismerkedsz. Ez nagyon gyakori, mivel a noies noket szereted, es ritkabb leszbikusban, de azert van.
Heterokent mondom, egy baratno altal tobb tucat leszbikust megismertem.
5-ös,akkor szerencsés vagy, én leszbikusként ismerek össz-vissz kettőt.
Amúgy társkereső is necces, sok kiéhezett pasi van aki nőnek adja ki magát.
Azért mert a hetero lányok, szépek, vonzóak, nőiesek.
Most egy fêrfiasan kinéző rövid hajú, mondjuk nőnek, mi lehet a vonzó, feltűnő?
Neked kérdező pont ezêrt szúrnak szemet.
F.
Máig nem értem pasik miért okoskodnak bele leszbikusokról szóló kérdésbe, pláne ha olyan ostobaság mint az előző hozzászólás...
Attól még, kedves 8-as, hogy neked a rövid hajú nők nem jönnek be, sok leszbikusnak kimondottan zsáner.
Nekem nem jó a radarom, de vannak pletykák. Idovel sokan fel is vallalják, van aki le se akarja tagadni.
Introvertáltként 20 embert feltudok sorolni a kornyezetemből, a felet sport altal ismertem meg.
Kézi, foci, kori, sulyemeles.
Legutobb egy csajt ismertem fel egy állasinterjún. A tinderen nem titkolja magat, ezért volt ismerős. De ennek ellenére, nagyon nehez csajos csajt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!