Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is szokott olyan dilemmája lenni, hogy nagyon tetszenek a hetero fiúk?
Igen. Ez a melegek nagy reszere jellemzo.
Soktol hallottam mar hogy izgatobb, vonzobb, maszkulinabb egy hetero fiu.
Es vegul is ertem is amire gondolnak de hat ez van ...
5 - hát én melegektől nem ezt hallom általában. merthogy nagyon nem mindegy. egyszer ahogy egy srác jól megfogalmazta: "más energiák mozognak".
És valóban, én is valami ilyet érzek, nagyon nehéz ezt megfogalmazni szavakkal. A kinézetben pedig azért erősen benne van ez a bizonyos energia, kisugárzás. Legalábbis sztem.
Biszex srác vagyok, a legtöbb barátom hetero, és rengeteg hetero haverom és ismerősöm van akik tudják rólam, hogy mi a helyzet, mert nem titkolom.
Nálam vegyes a helyzet, mert hetero, bi, és homo srácok között is vannak akik tetszenek nekem, és ezt el is szoktam mondani nekik.
Hogyne! A fő gond az, hogy a világon nem igazán tolreálják a homoszexualitást, mint tapasztaljuk, ennél fogva sokan, főleg biszexek nagy része titkolja másságát.
Azaz nem kizárt az se, hogy két biszex, vagy meleg csinálná ugyan egymásal, de mindkettő heterónak kénytelen mutatnia magát. Ez csak tovább rontja az egymásra találási esélyeket, sajnos.
Szóval, nem csak az a gond, hogy itt egy hetero, ott egy hetero és "bukta", hanem aki nem hetero, még azok jelenzős %-a is heterónak mutatja magát, ami érthető, csak éppen sajnálatos, a lehetőségekre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!