Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol legbelül a meleg fiúknak is tetszenek a jó csajok?
Meleg vagyok, a férfiakat szeretem. Nem álmodozom női testről, de mégis szépnek tartom őket. Inkább csak annyi fog meg bennük, hogy mennyire képesek elbűvölni a férfiakat a kinézetükkel. Szoktam én is nézni a csajokat, minden irányból, ha van egy szebb, akinek olyan az öltözködése, vagy a teste vagy a járása, amiben valamit látok, hogy hm, ezzel biztosan tud csábítani.
27/F
Hát én tegnap láttam egy ún. "jó csajt", jól kimaxolta magát, festés, feltöltés, letöltés, kitette, betette, festét-mázolás, minden megvolt, mindent megtett, hogy meg legyen elégedve magával, hirtelen csak annyit láttam, hogy egy nagymama megállt, bámulta, és látszott: nem hisz a szemének, hogy ilyen van.
Nem tudom, azóta ő is elhatározta-e, hogy életmódot vált, és innentől a jónő-prodzsekt lesz életcélja, de én csak annyit gondoltam: na, nem rossz, megcsinálta, amit meg lehetett, de hát mennyi baja lehetett, hogy erre mind szüksége volt...
9-es választ imádom! Nagyon jó! :D
Ui. Nekem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!