Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok is sűrűn előfordul, hogy heteró nők tetszenek meg?
Heterók, de általában picit fiúsabbak, mert nemtudom valahogy izomból bukok arra, ha egy nőről lerí, hogy nincs szüksége férfira, másra, hogy ellegyen és határozott, magabiztos. :)
Szóval jah, én is állandóan bakot lövök vele, persze sokan közülük benne lennének ebben-abban, de nekem az nem pálya, ha egyszer kapcsolatra vágyom.
Kerdezo ,en is hasonlo cipoben jarok,mint Te. Kimondottan noies no vagyok, es csak a hozzam hasonlo nok jonnek be ,de ok tobbnyire heterok... leszbikus no meg sosem tetszett meg nekem , legalabbis, akikkel eloben talalkoztam, nos veluk eszemben sincs randizni,mert pasisak/igenytelenek/koverek/kozonsegesek. Van olyan is ,aki mind a 4 egyszerre... na de mindegy ,remelem ,egyszer talalok egy hozzam hasonlo not :)
Irhatsz ,ha van kedved,hatha ...;)
29/no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!