Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért lehet az, hogy mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy mindig heteró lányok tetszenek meg, és hogyan tudnám ennek elejét venni?

Figyelt kérdés

2023. dec. 9. 14:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%

9.

8 vagyok.

Ha nem haragszol ez egy szabad oldal, így bárhová írhat bárki.

Még te is!

Ami szerinted ostobaság, az szerintem helytálló, mert nem csak a rövid hajra utaltam, hanem az ehhez társuló férfinek kinéző öltözködés, járás, mozgás, stb.

Aki a nőket szereti, az biztos nem fog egy férfi imitátorra izgulni, mert a nő az nőies.

És attól vonzó egy meleg nő számára.

Ez igaz a meleg férfiakra is, akik nőiesek, nőnek öltöznek, azok minek??

Ennyi erővel már igazi nőt is kereshet magának az ember.

2023. dec. 11. 20:50
 12/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem haragszom, de továbbra is értelmetlen amiket írsz. Továbbá attól még, hogy te heteroként így vélekedsz, a leszbikusok/melegek világa nem így működik.

Nekem kimondottan tetszik a tomboy stílus, és, képzeld, nem én vagyok az egyedüli.

2023. dec. 11. 21:54
 13/35 anonim ***** válasza:
95%
Plusz egyáltalán nem minden leszbikus férfias. Sőt. Viszont én több tomboy stílusú heterót ismerek, egyik a legjobb barátnőm, férjnél van 2 gyerekkel. Tehát igazából értelme sincs annak, amit írtál.
2023. dec. 12. 07:00
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

12.

Minden vélemény vélemény, azért mert CSAK szerinted értelmetlen, az téged minősít.

Akikkel eddig beszéltem erről, mindannyian elgondolkoztak és igazat adtak.

De ringasd magad írhatnám, hogy tévhitbe, de én tiszteletben tartom a véleményed, ellenben veled.

2023. dec. 12. 16:57
 15/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem csak szerintem értelmetlen, az utánam lévő kommentelő is velem ért egyet amint látod.

Továbbra sem értem miért akarod hetero férfiként megmondani nekem, leszbikusnak a tutit. :)

2023. dec. 12. 17:50
 16/35 anonim ***** válasza:
0%

15!

Én nem értek veled egyet, hiába szeretnéd.

És az itt jelenlévő megvezetett kislányokról meg had ne írjak véleményt…

2023. dec. 14. 11:30
 17/35 anonim ***** válasza:
87%

Nem szeretném hogy egyet érts velem, sose mondtam ilyet. :)

Hol vannak itt megvezetett kislányok? 🤔 Főleg hogy van egy korhatár az oldalon...

2023. dec. 14. 11:57
 18/35 anonim ***** válasza:
91%
13as vagyok, idén töltöm be a 40-et :)
2023. dec. 14. 11:59
 19/35 anonim ***** válasza:
46%

Nem csak szerintem értelmetlen, az utánam lévő kommentelő is velem ért egyet amint látod.”

Ha jó a megfigyelő képességed, én vagyok utánnad…

2023. dec. 14. 14:39
 20/35 anonim ***** válasza:

19.

Egy a 100 közül.

Amúgy 18 év még kislány, főleg gondolkodásilag.

Ha ezek állnak mögötted, akkor gratulálok.

2023. dec. 14. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!