Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy mindig heteró lányok tetszenek meg, és hogyan tudnám ennek elejét venni?
9.
8 vagyok.
Ha nem haragszol ez egy szabad oldal, így bárhová írhat bárki.
Még te is!
Ami szerinted ostobaság, az szerintem helytálló, mert nem csak a rövid hajra utaltam, hanem az ehhez társuló férfinek kinéző öltözködés, járás, mozgás, stb.
Aki a nőket szereti, az biztos nem fog egy férfi imitátorra izgulni, mert a nő az nőies.
És attól vonzó egy meleg nő számára.
Ez igaz a meleg férfiakra is, akik nőiesek, nőnek öltöznek, azok minek??
Ennyi erővel már igazi nőt is kereshet magának az ember.
Nem haragszom, de továbbra is értelmetlen amiket írsz. Továbbá attól még, hogy te heteroként így vélekedsz, a leszbikusok/melegek világa nem így működik.
Nekem kimondottan tetszik a tomboy stílus, és, képzeld, nem én vagyok az egyedüli.
12.
Minden vélemény vélemény, azért mert CSAK szerinted értelmetlen, az téged minősít.
Akikkel eddig beszéltem erről, mindannyian elgondolkoztak és igazat adtak.
De ringasd magad írhatnám, hogy tévhitbe, de én tiszteletben tartom a véleményed, ellenben veled.
Nem csak szerintem értelmetlen, az utánam lévő kommentelő is velem ért egyet amint látod.
Továbbra sem értem miért akarod hetero férfiként megmondani nekem, leszbikusnak a tutit. :)
15!
Én nem értek veled egyet, hiába szeretnéd.
És az itt jelenlévő megvezetett kislányokról meg had ne írjak véleményt…
Nem szeretném hogy egyet érts velem, sose mondtam ilyet. :)
Hol vannak itt megvezetett kislányok? 🤔 Főleg hogy van egy korhatár az oldalon...
“
Nem csak szerintem értelmetlen, az utánam lévő kommentelő is velem ért egyet amint látod.”
Ha jó a megfigyelő képességed, én vagyok utánnad…
19.
Egy a 100 közül.
Amúgy 18 év még kislány, főleg gondolkodásilag.
Ha ezek állnak mögötted, akkor gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!