Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány üzenet váltás után miért szívódnak fel az emberek itt?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok de már totál ki vagyok... Amint másik platformra mennénk beszélni hirtelen aki eddig megszállottan keresett partnert eltűnik 🤡
Ezek szerint itt gyk-n nem érdemes kapcsolatot kezdeményezni?:( vagy hamar el száll a bátorság?....
Próbálom mindig fenn tartani a hangulatot hogy ne legyen lapos a beszélgetés de nagy része végül csak "ahha" "igen" "oké" ... Főleg ha szex chat után vagyunk többet nem is írnak.
A lányok lehet rosszabbak mint a pasik ahhh kikészülökkkkk xd
2023. aug. 27. 15:57
31/32 anonim válasza:
Én nő vagyok, nagyon sok hülye megtalál.
Bár van párom, így nem is ismerkedem. De 2 embert, mint barát, itt ismertem meg. Az egyikkel hamarosan találkozunk. :)
32/32 anonim válasza:
Én több csajt is megismertem itt, amugy igen vannak kamusok meg akik offolnak de ha nem probalkozol akk nem is talalsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!