Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Néhány üzenet váltás után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány üzenet váltás után miért szívódnak fel az emberek itt?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok de már totál ki vagyok... Amint másik platformra mennénk beszélni hirtelen aki eddig megszállottan keresett partnert eltűnik 🤡

Ezek szerint itt gyk-n nem érdemes kapcsolatot kezdeményezni?:( vagy hamar el száll a bátorság?....

Próbálom mindig fenn tartani a hangulatot hogy ne legyen lapos a beszélgetés de nagy része végül csak "ahha" "igen" "oké" ... Főleg ha szex chat után vagyunk többet nem is írnak.

A lányok lehet rosszabbak mint a pasik ahhh kikészülökkkkk xd

2023. aug. 27. 15:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%
Dumálhatunk
2023. aug. 27. 16:00
 2/32 anonim ***** válasza:
82%
kamu pasikba futsz bele...
2023. aug. 27. 16:01
 3/32 A kérdező kommentje:
Végig kiadná magát lánynak aztán meg offol???
2023. aug. 27. 16:02
 4/32 anonim ***** válasza:
78%
Ezek nem nők voltak nagy eséllyel. Ezét kell nekik csak a szex chat, ezért nem akar máshová menni beszélgetni.
2023. aug. 27. 16:03
 5/32 anonim ***** válasza:
87%
Persze! Kiveri a beszélgetésre, aztán már nem vagy érdekes.
2023. aug. 27. 16:04
 6/32 A kérdező kommentje:
Szupi 🤡 ennek nagyon örülök 😅😂
2023. aug. 27. 16:05
 7/32 A kérdező kommentje:
És akkor itt amúgy nincsenek is lányok?😂😂😂😂
2023. aug. 27. 16:05
 8/32 anonim ***** válasza:
77%

De. Vannak lányok.

De hogy én innen senkivel nem kezdek az tuti!

Szerintem te is kíméld magad szerintem.

Bár te tudod. Tapasztalat.

2023. aug. 27. 16:09
 9/32 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez itt jellemző, én is találkoztam már ilyennel. Meg olyannal is akivel egész sokat beszéltem aztán teljesen random felszívódott. (szerintem ez a rosszabb)
2023. aug. 27. 16:11
 10/32 anonim ***** válasza:
85%

Biztos vannak lányok (én is az vagyok), de sajnos tény hogy a nagy többség csak kamus pasi :(

Próbálkoztam én is itt ismerkedni korábban, de aztán lejött mindig egy idő után hogy nem nő van a túloldalon...

2023. aug. 27. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!