Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány üzenet váltás után miért szívódnak fel az
emberek itt?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok de már totál ki vagyok... Amint másik platformra mennénk beszélni hirtelen aki eddig megszállottan keresett partnert eltűnik 🤡
Ezek szerint itt gyk-n nem érdemes kapcsolatot kezdeményezni?:( vagy hamar el száll a bátorság?....
Próbálom mindig fenn tartani a hangulatot hogy ne legyen lapos a beszélgetés de nagy része végül csak "ahha" "igen" "oké" ... Főleg ha szex chat után vagyunk többet nem is írnak.
A lányok lehet rosszabbak mint a pasik ahhh kikészülökkkkk xd
Én sokszor eltűntem már, mert a partnerek egy idő után nem írtak vissza/csak képet kértek/felültetnek/nem akarnak találkozni. Ha nem találkozunk, lelépek, mert csak szivat, én meg ezen bosszankodom.
2023. aug. 27. 17:31
22/32 anonim válasza:
Mert amiket eddig mondott magárol kitalációk..
2023. aug. 27. 18:28
23/32 anonim válasza:
Attól függ mit is keresel itt, kalandokat, vagy kapcsolatot, barátságot. Ha kalandot, na azt nehezebb, mert sok a pasi. Kapcsolatra szerintem lehet, én találtam. Barátot is lehet, csak az anonim oldalon nekem nehezebben megy.
Szex chatbe bele se folyok, vagy csináljuk élőben, vagy sehogyan.
2023. aug. 28. 11:55
24/32 anonim válasza:
#22, miért keltesz rosszindulatot?
2023. aug. 28. 22:40
25/32 anonim válasza:
Nekem például nincsen ennyire egyértelműen rossz tapasztalatom az oldallal. Szerintem sokan vannak, akik hozzám hasonlóan (kezdetben) anonim módon keresnek itt kapcsolatot. Ha az első üzenetváltások után kiderül hogy tényleg nővel beszélgetek, életkor, érdeklődés stb. stimmel akkor átmegyünk más platformra beszélgetni. Ha elhalt a beszélgetés mindig tudtam miért, akkor azt nem erőltettem. Szexchatbe sosem mentem bele. Képet személyes találkozás előtt sosem kértem ennek ellenére egy személyes találkozáson sem csalódtam. Nem zárnám ki az oldalt, mint ismerkedèsi lehetőség, de miután nem éppen társkeresésre lett kitalálva, nem könnyíti meg a keresést.
2023. aug. 29. 06:56
26/32 anonim válasza:
#24 ?:D
Tudod te hány pasi adja ki itt magát leszbikus csajnak ?
Miért keltenék én rosszindulatot?Az igazságot mondom..
2023. aug. 29. 10:30
27/32 anonim válasza:
Nem értem, itt szex chatelsz valakivel? Miért? Nem szabad olyan feluleten, ami moge nem látsz.
Nem is értem így hogyan. 😅
Nah mindegy, olyan feluleten keress inkabb ahol látod a másik profilját ha komoly a szándékod van, akkor közeledben lévőt keress.
2023. aug. 29. 11:56
28/32 anonim válasza:
Szia. Vigyázz, mert mint előttem is írták, sok a kamus pasi. Volt már hogy a saját, korábban más "lánynak" küldött fotómmal találtam magam szembe. Viszont nekem már sikerült itt ismerkednem is, igaz, korábban.
Jelenleg én foglalt vagyok, csak gondoltam leírom :)
2023. aug. 30. 20:54
29/32 anonim válasza:
Akkor te is élő példa voltál.
2023. aug. 30. 23:14
30/32 anonim válasza:
Itt elég maceránsak a dolgok. Pl volt velem olyan hogy barátkozni szerettem volna erre pedig pár üzenetváltás után kiderült hogy pasival beszélek. Nem muszáj szexchatelni ahhoz hogy pasival ütközz bele. Sok pasi adja ki itt magát leszbikus nőnek mert nem nagyon találnak partnert a hetero meg az ismerkedő kategóriában. Én pl a suliba ismerkedtem meg egy lánnyal az osztálytársam és minden nagyon jól alakult. Meg én azt mondom hogy inkább facebookon ismerkedjetek vagy barátkozzatok. Én benne vagyok egy facebook LGBTQ csoportban ahol nagyon sok barátot szereztem magamnak és régebb kapcsolatot is. Akit érdekel a csoport írjon privátot és kukrok linket a csoporthoz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!