Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy szimpatikus válasz esetén ráírtok egy felhasználóra?
Kategóriát nézzétek meg, legyetek kedvesek!!
Tehát leszbikus és bi lányok: ha valakinek tetszik a válasza, esetleg kint van a neve és tetszenek a hozzászólásai, akkor ráírtok?
Igen előfordult, hogy már ráírtam.
19/L
Igen, mar ra irtam pár emberre:) nyitott vagyok barkire
19/L
Mivel ebben a kategóriában mostanában 30-ból 1 normális,leszbikus nő által kiírt kérdés van és 50-ből 1 normális,nem frusztrált kan által adott válasz van,kicsi a valószínűsége,már ritkán is nézem a kategóriát.
Ismerkedési szándékkal egy ténylegesen leszbikus topikban is óvatos lennék, csupán beszélgetni egy adott témáról,tanácsot kérni-adni,tapasztalatokat megosztani lehet gyakrabban írnék.
Èn csomószor írtam már rá így másra,nèha tök vicces kimenetele lett a dolognak:D
Megszoktam ragadni a lehetősègeket,meg örülök ha valaki szimpatizál velem.
24l
Nem vagyok kezdeményező típus, de ha rámírnak, akkor általában válaszolok. Kivéve az olyan levelekre, mint pl. "Szia, mi a kedvenc pózod?" vagy amikor a szövegből süt az egyszerűség.
Volt már néhány kellemes levélváltásom, de előbb-utóbb mindegyik annyiban maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!