Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én töltöm előreláthatólag egyedül a szilvesztert? Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Új vagyok a városban (pest), néztem bulikat, van is ami szimpatikus így a leírtak alapján, de egyedül mégiscsak furcsa lenne elmenni egy melegbuliba, nem?
Sajnos hazautazni nemtudok erre az időszakra.
19/F
Sokan lesznek egyedül!
Semmi gond nincs ezzel a szilveszter meg a karácsony mint olyan egy üzlet.
Fel van fújva.
# 2: Ez igaz, de attól még szar egyedül lenni.
Egy 19 évessel sokkal jobb lehet ;)
Tudom, csak az a probléma hogy még nem volt ilyen, hogy egyedül kellett volna töltenem, szeretek bulizni, és bánt kicsit, hogy azért nem tudok most mert szinte még senkit nem ismerek a városban.
De maximum relax este lesz akkor, csak nem olyan rossz az se.. :)
Együt tudok érezni... Ja nem mert én a hülye ismerőseimmel fogok marhulni egy kellemes kávézóban ami lényegében a törzshelyünk és jól el fogunk szórakozni "buli" meg diszkó nélkül is szilveszterkor ráverek a haverom húgának a fenekère és reménykedünk hogy a következő év jobb lesz mint az idei
Neked is ezt kellene tenned.. elmenni egy nyilvános helyre és ott úgyis magával ragad a tömeg ha nem vagy antiszociális pöts
én ugyan itthon a családommal leszek, de a program valószínűleg az lesz, hogy mindenki a saját szobájába elvonul és tv-zik, zenét hallgat, kockul, szinte minden évben ez van, úgyhogy már hozzászoktam. tavaly bulizni voltam, de az sem volt az igazi. nézzük a dolog jó oldalát, nem kell szilveszteri outfitet vennem :D
amúgy meg szerintem simán elmehetsz egyedül egy melegbuliba, tök sokan csinálják, szerintem könnyebb is úgy ismerkedni, mint társaságban, de ez attól is függ mennyire vagy nyitott személyiség. :)
21/f
Én is 23 vagyok, a párommal töltöm nem itthon távol innen, de csak kettesben leszünk szóval nem lesz semmi buli vagy ilyesmi.
Amúgy sem vagyok bulizós, vendégvárós, engem 3-nál több ember őszintén már idegesít :D
Ezért írtam hogy fel van fújva, meg hogy üzlet, business, költsél minél többet stb.
Amúgy meg mivel a világ nagy részén nem trópusi a klíma valamivel fel kell dobni ezt a szürke, ködös, ronda kedvetelen időszakot ezért van ennyi hülyeség, hogy karácsony, advent, mikulás, szilveszter, utána jön a farsang stb...Csak hogy múljon már el az az időszak március végén jön az igazi tavasz akkor már nem lehetne ezeket a dolgokat 'eladni" :D
Szerintem semmi fura nincs abban, ha egyedül mész egy melegbuliban. Valószínűleg úgy is lesz ott társaság...
Nézz körbe, nem tudom, hová valósi vagy, de Pesten teljesen más élmény, mint vidéken ;)
23/F
Miért baj az, ha valaki egyedül tölti a szilvesztert?
Sok műsor van a tévében, én pl. egy amerikai barátommal jöttem át 2017-be. :D Aki aztán jól eltűnt. :)
De jó volt vele csetelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!