Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én töltöm előreláthatólag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én töltöm előreláthatólag egyedül a szilvesztert? Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni? Új vagyok a városban (pest), néztem bulikat, van is ami szimpatikus így a leírtak alapján, de egyedül mégiscsak furcsa lenne elmenni egy melegbuliba, nem?

Figyelt kérdés

Sajnos hazautazni nemtudok erre az időszakra.

19/F

2017. dec. 20. 12:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat :) nemtudom, nem is az, hogy baj lenne, csak meg sose volt ilyen igy tartok tole, hogy mivan ha maganyosan fogom erezni magam.

Egyedul felnek elmenni, amugy is felenkebb vagyok, nem tudok nyitni sracoknal foleg egy buliba szerintem. :)

2017. dec. 21. 00:00
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Egyedül 19 évesen nem ajánlom hogy melegbuliba menj...

Nem feltétlenül biztonságos, pláne hogy a városban is idegen vagy.

Maradj otthon és nézz tévét, foglald le magad, olvasgass, tanulj, bármit de ezt tényleg nem ajánlom.

2017. dec. 21. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval!!! Ment is neki a zöld kéz!

Pest amúgy is veszélyes, főleg Szilveszterkor!

19 éves tapasztalatlan friss hús vagy, gondolj bele mi lenne Veled miután elmész egy ilyen buliba...

2017. dec. 21. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Előző vagyok, Budapest egyáltalán nem veszélyes ha nem keresed a bajt! :)

Értem drogdílereket, aluljárókban stb.

De egy friss hús teljesen egyedül egy meleg buliban...2 másodperc alatt megérzik a szagot, és hiába mondod utána hogy csak a pasidat, barátaidat várod, már le is ittattak, bemolliznak, beginázak megerőszakolnak és ott hagynak az út szélén megfagyni...

2017. dec. 21. 20:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb módja az ilyen szilveszterek eltöltésének az alvás: én rendszerint ezt teszem, ha mégsem, utólag megbánom... Bár igaz, hogy nekem lételemem a szundítás és képes vagyok úgy aludni, ha mellettem dobolnak, így a tűzijátékok számomra halk háttérzörejek... De igazából, teljesen fel van fújva az újév (és egyéb) mizéria. Szerintem barátokkal kell eltölteni, ha meg azok buták és földrengető buliba rohannak, akkor bizony alukálni kell.

De ha szeretsz bulizni, akkor igazából inkább javasolnék házibulit, mint hogy szórakozó helyre menj... tömegnyomor, kiéhezettség, szexuális túlfűtöttség, túl sok pia...

Őszintén, gondolkodom, hogy hol tudnál megismerkedni hirtelen, jó fej emberekkel Pesten, akik klassz házibulit szerveznek, amin nem lopják ki a szerveidet, de ha tényleg nincs még kialakult baráti köröd, akkor tippem sincs...

(18/f- Ezt mindössze azért közlöm, hogy relevánsként könyveljétek el a válaszom, ugyanis fura szokásaimmal ellentétben nem vagyok kiégett középkorú...)

2017. dec. 21. 22:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokáig mindig tök jó volt a szilveszteri buli, amíg szűk baráti körben jöttünk össze, iszogattunk, jól éreztük magunkat, azt csináltuk, amihez kedvünk szottyant.

De amióta Budapestre került a társaság, és elmentünk táncolós-vedelős bulikba... Hát olyan szɑr szilvesztereim nem voltak soha. Konkrétan meg lehetett volna festeni azt a jelenetet, ahogy körülöttem minden barátnőm talált magának pasit, akivel a buli különböző pontjain smároltak, én meg egyedüli melegként ott állok a kezemben egy üveg borral, és baltaarccal cigizek xD

Úgyhogy tavaly elhatároztam, hogy engem nem érdekel, ki hová megy, ki hová hív, én otthon maradok, és nézem a Beugrót meg a szilveszteri kabarét. :D Csomóan jelentkeztek, hogy szerintük is a szilveszteri bulik mindig szɑrok, úgyhogy velem tartanak.

A végeredmény az lett, hogy mindenki bepánikolt, és végül mégis elment valami „JÓ” buliba (utólag persze mindenki megbánta), aztán én is beadtam a derekam, mert akikkel voltam nem volt olyan rossz a muri, csak aztán valamelyik hülye ρicsa kitalálta, hogy menjünk már el mégis bulizni... Ótvar volt, úgyhogy idén tényleg nem érdekel, ha teljesen egyedül leszek, egy üveg bor társaságában fogom nézem a TV-t, vagy készülök a legközelebbi vizsgámra.

Meleg haverjaim mennek garçons-ra vagy vibe-ra, nem tudom, de nem is érdekel; biztos, hogy be otthon maradok :D

22F

2017. dec. 25. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!