Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ma már mindenki füvezik?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már mindenki füvezik? Miért van az, hogy megismerkedem egy szimpatikus lánnyal, és kiderül, hogy azt szív?

Figyelt kérdés
Meg lehet kövezni, de én nem vagyok hajlandó drogos lánnyal (nem érdekel, hogy van aki szerint nem az, szerintem az. Ugyan így a piásokat sem kedvelem) járni, de ma már mindenki csinálja. Miért? :(
2016. okt. 17. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

Mert a média ezt sugallja, a társadalom pedig agymosott, s azt hiszik, ettől menő lesz valaki. Szerintem pedig csak szánalmas.

17/L

2016. okt. 17. 22:03
 2/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
26%

mert betegek ennyi

miert mi masert van szukseg kabultsagra ha nem azert mert valamitol menekulunk, es ez fokepp valamilyen betegseg lehet, persze lehet kornyezeti okozoja is

no de mindegy mit szamit, biztosan talsz te is olyant aki nem menekul a betegsegek es a negativ hatasok elol hanem megoldja oket

ismertem par ilyen embert en is

2016. okt. 17. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert valaki ebben látja a kiutat. És sajnos van, akin nem is lehet segíteni...

De azért vannak még normálisak, hidd el...:)

2016. okt. 17. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
#1 Mintha általánosan elfogadott lenne, hogyha valaki füvezik Magyarországon. Az emberek 90%-a elítéli, és egy rossz drogosnak tarta azt, aki füvezik.
2016. okt. 17. 22:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, a füvesek meg szerinted alkeszok sem akarnak járni egy ilyen felvilágosulatlan lánnyal :D
2016. okt. 17. 23:12
 6/11 anonim ***** válasza:
amúgy nyugodtan küldhetitek hozzám az ilyen lányokat, én örülök nekik :D
2016. okt. 17. 23:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy "mindenki füvezik", kissé túlzás, én ugyanis nem élek ilyesmivel. Egyrészt azért szívják, mert a fű divatos lett, mint 2006-ban a nacionalizmus, de lehet, hogy azért, mert menekülnek a problémák elől, vagy csak szórakozni akarnak, és nekik a szórakozáshoz gandzsa kell.
2016. okt. 18. 06:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki néha elszív egy-egy füves cigit, nem lesz drogos.

Mikor tépsz egy teljesen más világot tapasztalsz meg, leülsz és olyanok a gondolataid, mintha egy Tim Burton filmben lennél.

Ha tanulsz néha olyan összefüggésekre jössz rá, amire tisztán nem, mert a gondolataid szárnyalnak.

És az ízek csodálatosak, ha emlékszel Lecsóban volt egy olyan rész, hogy a barátja mikor evett csak egy két tüzijáték villan fel, mikor a kisegér, már sokkal több. Hát betépve enni olyan, mintha augusztus 20.-a lenne.

Szerintem ne ítélj előre, csak azért mert "kábítószer", nyilván , ha neki erre szüksége van, minden nap tép az nem jó, de a mérték elvesztése ennél jobb megítélésű dolgoknál (facebook, csoki) sem elfogadható.

2016. okt. 18. 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Èn semmi ilyennel nem èlek,se pia se semmi o.o

Azèrt vannak kivètelek,csak egyre kevesebb.

23/l

2016. okt. 18. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Én soha nem füveztem és nem is akarok. És ha ratam mullik akkor nem is fogok...alapból kerülöm az olyan helyeket ahol ez divat.

Ampia kicsit más de ha alkalom szerű ahogy nálam is az nem gond.

2016. okt. 18. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!