Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van köztetek, aki szereti, ha előjátékként fonendoszkóppal hallgatják a szívét?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2016. jan. 27. 09:43
2/14 anonim válasza:
Abban mi az izgató..??
Nem modnom, ha közben alul is megvizsgálsz, mint egy nődoki, akkor jó lehet, abban benne lennék :) Főleg ha eszköz is van hozzá :D
L21
3/14 anonim válasza:
En meg nem probaltam,de amennyiben a parom ezt szeretne ,siman benne lennek.
4/14 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, párommal szinte minden alkalommal játszunk szívhallgatást, azonnal felizgulok tőle!
27 N
5/14 anonim válasza:
Biztosan izgalmas lehet :))
De egy jó fenekelés izgalmasabb jobb előjáték :D
6/14 anonim válasza:
a vastagbéltükrözés sokkal izgatóbb
63/N
8/14 anonim válasza:
Ötös vagyok megint :))
Amit írtam én azt szeretem is ,de miért kell v,kit kigúnyolni és ilyen válaszokat adni??
Mindenkit más izgat..Más jön be neki..
Akik itt gúnyolódnak nagyon unatkozhatnak..
Szép Napot nekik..
9/14 anonim válasza:
Én férfi vagyok és imádom, ha egy nő ráhallgat a fonendoszkóppal a szívemre, rég óta nagyon izgat már.
10/14 anonim válasza:
Általában a medical fetish érdekel, annak minden ágát ideértve, domináns szerepben, dokiként. F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!