Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány üzenet váltás után miért szívódnak fel az emberek itt?
Figyelt kérdés
Ne haragudjatok de már totál ki vagyok... Amint másik platformra mennénk beszélni hirtelen aki eddig megszállottan keresett partnert eltűnik 🤡
Ezek szerint itt gyk-n nem érdemes kapcsolatot kezdeményezni?:( vagy hamar el száll a bátorság?....
Próbálom mindig fenn tartani a hangulatot hogy ne legyen lapos a beszélgetés de nagy része végül csak "ahha" "igen" "oké" ... Főleg ha szex chat után vagyunk többet nem is írnak.
A lányok lehet rosszabbak mint a pasik ahhh kikészülökkkkk xd
2023. aug. 27. 15:57
11/32 anonim válasza:
Ez nem egy társkereső oldal, nem is közösségi oldal. Ez nem kapcsolat építésre van kitalálva.
12/32 anonim válasza:
Nyugi pasik is igy járnak nem csak Te
13/32 anonim válasza:
Az interneten nincsenek nők, kivéve ha posztolják a mellüket dátummal.
14/32 anonim válasza:
Mindig írom ne itt ismerkedjetek...🤦♂️
15/32 A kérdező kommentje:
#14 akkor anonimként hol?😅
2023. aug. 27. 16:22
16/32 anonim válasza:
Az anonim pont jó arra, hogy átverjenek. Nem csak téged rejt el. Lehet itt ismerkedni, de ne szex chatelj, meg ne bonyolítsd itt, csak röviden, aztán irany megbízhazóbb hely, ahol ellenőrizheted. Kép sem elég mert bárki tud kamu képet szerezni. Ha ez túl macera, akkor nem neked való a gyakori.
17/32 A kérdező kommentje:
Hát én őszintének gondoltam magam, úgy voltam eddig vele hogy biztos más is az 😅
Voltam... :(
2023. aug. 27. 16:28
18/32 anonim válasza:
szia kinyalnálak szívesen ,ha akarod mondjuk azt hogy lány vagyok
19/32 anonim válasza:
#11-#14👍👍👍
Kérdező. Ne keverd az őszinteséget.
Én is az vagyok. 11-14 leírták
20/32 anonim válasza:
Hát én nem tudom, fiúként mondom hogy nekem például többször is sikerült a lányokkal való ismerkedés itt. Egy közeli lány barátom 3-4 éve ismertem meg itt, mai napig tartjuk a kapcsolatot. Egyik exem is innen ismertem meg, fél évig tartott köztünk a dolog. A jelenlegi barátnőm is itt ismertem meg, most leszünk egy éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!