Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lánynak lánnyal lefeküdni? Annyira ki szeretném próbálni! Sajnos nincs erre lehetőségem, de folyton ilyesmiről fantáziálok.
Valaki? Írjatok üzit! 18/L
Pesti vagyok
En mar voltam parszor lannyal, annak ellenere h hetero vagyok...izgalmasnak izgalmas es hidd el h egy lany tenyleg jol fog tudni nyalni, de egy pasival sokkal jobb tud lenni szerintem a szex.
18/L
1-es,ha már voltál csajjal,akkor minimum biszex vagy.
Én is lány vagyok és hetero,nekem is lett volna alkalmam arra,hogy egy csajjal legyek,de én egyszerűen nem vagyok képes erre a fajta együttlétre.Számomra nem izgató a női test,én ebben a közösülési formában semmi élvezeteset nem találok.Számomra a lánnyal való csókolózás is semleges,sőt kellemetlen,mert nem vonzódom a női nemhez.
Hat biszexnek azert nem mondanam magam, mert egy kapcsolatot nem birnek elkepzelni egy lannyal, sot szexnel semmi komolyabb nem menne meg veletlenul se...
En inkabb ugy mondanam h sok mindenre nyitott vagyok es sok mindent szivesen kiprobalok :)
Csak érdekel, hogy írtátok ezt a közösülési formát.Hogyan?Mivel?Két nő hogy közösül?Ujját bedugja az nem az..akkor?
Csókolóznak, hemperegnek gondolom, nyali aztán annyi.Az nem szex.
6-os,a nyalit orális szexnek hívják;)
Ebből kiindulva pedig a lehetőségek tárháza végtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!