Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lánynak lánnyal lefeküdni? Annyira ki szeretném próbálni! Sajnos nincs erre lehetőségem, de folyton ilyesmiről fantáziálok.
Valaki? Írjatok üzit! 18/L
Pesti vagyok
Finom érezni a puha idomos testét, a mellét.
Nálunk nincs "nyali" egyikünk sincs oda érte, én farok nélkül is megtudom dugni. :D Ja és ujjazás sincs. Kb. ugyanúgy néz ki mint egy hetero dugás, csak neki kicsit jobban szét kell tegye a lábát. :) Nagyon izgató hogy miközben dugom sóhajtozik a fülembe, hallom mikor elélvez, markolássza a hátamat. Én ezt egész nap tudnám hallgatni. Nyáron elég vicces a helyzet, ugyanis amint egymásra fekszünk folyik rólunk a víz, a hasunk között pedig gyűlik a tócsa. Sokszor a mellünk pukizó hangot ad ki.
Én is szívesen kipróbálnám. :) írjatok
19/L/bi
Nekem leszbikusként fantasztikus érzés .Ahogy az egész egy be nem fejezett előjáték ( heterók szemében az ) amint azt hinnéd befejezetetek előről kezdődik az egész :)
Nagyon szeretek adni (persze kapni sem utolsó ) szeretek nyalni ujjazni és mindent amit csak az aktuális partneremnek jó.(jelenleg nincs )
Az egész együttlét tele van erzekiseggel ,mindegy hogy van érzelem vagy sem,de az tuti ha van érzelem az felülmúlhatatlan :)
20L/L butch
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!