Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látom mások is félnek találkozni? Bánthatnak?
Én nem a teljesítményemtől félek az ágyban :D .. hanem hogy valami tesznek, tudom ez már paranoiás, dee mondjuk ha felmegyünk a lakására.. hogy megver xd megerőszakol, megöl.. levideóz.. bedrogoz. Ilyenek.. :( ezek nem valós félelmek ugye? vagy ha én hozom fel hozzám...akkor meg tudni fogja hol lakom. ah gondok gondok hátán
Gondolkoztam azon, hogy sráccal kipróbálom végre.. de ott ezek a félelmeim mégnagyobbak. mit tudnék ezzel tenni?
Na akkor én most ráteszek „egy lapáttal”
mert a helyzet az, hogy én bottal járok. (Igaz férfi vagyok, de ez most oly mindegy és ezt a bottal járást úgy kell elképzeld ahogy Dr. House a tv sorozatban. Vagyis simán leüthetnének, kirabolhatnának. Vagy ahogy anyám szokta mondani, kivehetnék a vesémet amikor netes találkára megyek…
De tudod mit? sosem féltem ilyesmitől! Miért? Hát mert mire eljutottunk odáig, hogy találka, akkor már hónapok óta beszélgettünk a neten. A legrövidebb idő egy hét volt, de ez csak egyszeri alkalom. Általában több hónap vagy még hosszabb idő mire eljön a találka.
A lényeg az, hogy addigra mar tudom, hogy nem fognak leütni vagy megölni.
Ez ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!