Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Látom mások is félnek találkoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látom mások is félnek találkozni? Bánthatnak?

Figyelt kérdés

Én nem a teljesítményemtől félek az ágyban :D .. hanem hogy valami tesznek, tudom ez már paranoiás, dee mondjuk ha felmegyünk a lakására.. hogy megver xd megerőszakol, megöl.. levideóz.. bedrogoz. Ilyenek.. :( ezek nem valós félelmek ugye? vagy ha én hozom fel hozzám...akkor meg tudni fogja hol lakom. ah gondok gondok hátán

Gondolkoztam azon, hogy sráccal kipróbálom végre.. de ott ezek a félelmeim mégnagyobbak. mit tudnék ezzel tenni?

2023. júl. 31. 11:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
hát azért van, hogy erősebb a másik :D
2023. júl. 31. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, de miért nem veszel egy két önvédelemi cuccot.
2023. júl. 31. 12:11
 13/20 A kérdező kommentje:
a legtobb tokre tiltott nem? pl spray?
2023. júl. 31. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nők között is hatalmas erőkülönbségek vannak, sok sportoló, edző lány erősebb is, mint egy átlag férfi, szóval simán elbánik valami kiscsajjal, de azért nők sokkal ritkábban bántalmaznak másokat szexuálisan
2023. júl. 31. 13:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én most ráteszek „egy lapáttal”

mert a helyzet az, hogy én bottal járok. (Igaz férfi vagyok, de ez most oly mindegy és ezt a bottal járást úgy kell elképzeld ahogy Dr. House a tv sorozatban. Vagyis simán leüthetnének, kirabolhatnának. Vagy ahogy anyám szokta mondani, kivehetnék a vesémet amikor netes találkára megyek…

De tudod mit? sosem féltem ilyesmitől! Miért? Hát mert mire eljutottunk odáig, hogy találka, akkor már hónapok óta beszélgettünk a neten. A legrövidebb idő egy hét volt, de ez csak egyszeri alkalom. Általában több hónap vagy még hosszabb idő mire eljön a találka.

A lényeg az, hogy addigra mar tudom, hogy nem fognak leütni vagy megölni.

Ez ilyen egyszerű!

2023. júl. 31. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
És vannak itt rakásra a perverz és gyerekekre veszélyes emberek, azok válaszait kell jelentgetni, meg törölni, nem az enyémet, aki kiállok az emberi méltóság mellett!
2023. júl. 31. 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Tiltott igen. És?
2023. júl. 31. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os nem tudom ki vagy de a kb ctrl c ctrl v kommentjeid már unalmasak, senki nem kíváncsi az elmaradott gondolkodásodra.
2023. júl. 31. 14:42
 19/20 A kérdező kommentje:
viszont az alkalmi lenyege nem az hogy nem ismered a masikat? semmi erzelem csak szex
2023. júl. 31. 14:54
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
Szerinted egy nő a nővel nem lehet erőszakos? Nem szorithatja meg a nyakat? Nem sertheti meg ugy belülről hogy az neki fájjon?
2023. aug. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!