Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Hétvégén voltam egy buliban ahol egy ismerős barátnőm megcsókolt. Találkozni akar. Mit tegyek? 23L
Hát mondjuk azért érdemes lenne találkozni, hogy átbeszéljétek a dolgot.
De ha ez így felmerült, akkor lehet benne valami. Heteró nők nem kattognak ezen, akinek nincs ilyen hajlama, annak ez semleges.
En is így jöttem rá, hogy biszex vagyok. Csókkal indult, de nagyon élveztem, aztán lett folytatása is.
En lányokkal és pasikkal is jól érzem magamat. Szerintem ebben nincsen semmi rossz.
Találkozz vele. Nem írtad a kérdésben, hogy jól esett, vagy sem a csók, és mi volt utána? Búcsúcsók volt az este végén és eltűnt, így nem tudtatok beszélni, vagy a buli hevében kapott le, és a helyzet miatt nem tudtál reagálni rá, vagy mi?
Itt max annyit kell tisztázni, hogy neked jól esett e vagy sem, ha jól esett (és gyanítom ez a helyzet) akkor megmondod neki, és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!