Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ráírnátok egy exetekre vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírnátok egy exetekre vagy egy régebbi randipartneretekre, hogy találkoznátok velük Pride-on?

Figyelt kérdés

Külföldön dolgozom, szóval viszonylag ritkán vagyok Pesten, akkor is a szülőket meg a közeli ismerősöket látogatom meg.

Nagyon random lenne, így Pride-on összefutni exekkel vagy randipartnerekkel? Persze akikkel még követjük egymást.

2023. febr. 18. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Csak ha a követésen kívül van más interakció a hétköznapokban is.
2023. febr. 18. 11:39
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Leszoktam zárni a múltat, nem követek/találkozgatok senkivel, akivel nem jöttek össze a dolgok (barátság, párkapcsolat).

Pride-ra nem járok, kontraproduktívnak tartom.

Ha külföldön dolgoznék, inkább ott építeném a szociális kapcsolataimat.

2023. febr. 18. 11:54
 3/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Miért akarsz velük találkozni Pride-on? Én max akkor tennék ilyet, ha amúgy is jó viszont ápolok velük. A követés az szociális értelemben kb a semmivel egyenlő. Netán nem mersz egyedül elmenni?
2023. febr. 18. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem, mert nem olyan viszonyban váltunk el, hogy valaha is újra találkoznánk :D
2023. febr. 18. 13:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Még sosem voltam az otthoni pride-on, viszont meleg barati köröm sincs ott igazabol. Neha amugy ja random osszefut az ember ezzel azzal szal szervezes sem kell.
2023. febr. 18. 13:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Nyilván olyanra gondoltam, akivel beszéltek pár hónaponta.
2023. febr. 18. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A prideon? Nem: de ha jóban vagyunk, azon kívül? Simán. Ha meghívok valakit, akkor az illetővel szeretnék törődni...
2023. febr. 18. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy megvan a magyar pride színvonala? Neked szórakoztató az ismerősöddel a "mocskos bu.zizást" hallgatni?
2023. febr. 18. 15:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem ugy gondoltam, hogy a Pride kellos közepén irnek ra. Hanem elotte megbeszelnem veluk h akarnak-e jonni a Pride-ra. Csak ha valakinek nem lett volna egyertelmu. :)
2023. febr. 18. 16:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
De egyértelmű, csak éppen ez nem az a program amire szívesen mennék: ritka ha egy falka homofób barom nem téved ki őrjöngeni.
2023. febr. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!