Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnátok hozzá, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha egy régebbi randipartner, akivel szimpatizáltatok, rátok írna, hogy van-e kedvetek vele találkozni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, nincs más programotok, nem randiztok éppen mással, és a srác nem nyomulósan közelít. Pl megkérdezi, hogy összefutna veletek egy kávéra/sörre.

Itt most nyilván olyanra gondolok, akivel előtte volt valamennyi kommunikáció.

Belemennetek?

2023. febr. 26. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Udvariasan, de megmondanám, nem érek rá.

Úgy vagyok vele,akivel nem jön össze,azzal többet nincs semmi.Eddig bevált "taktika" .)

2023. febr. 26. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bele, mert mint mondtad nincs mas, nincs jobb dolgod.

De azert tartanam a 3 meter tavolsagot, fokent az erzelmekben.

Lehet valtoztak nala a dolgok. Talan jobban megérett.

2023. febr. 26. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ, hogy miért hagytuk abba a randizást anno és mit gondolok a csávóról. Valakivel szívesen összefutnék, valakivel nem, erre nincs általános válaszom.

Nekem például pont olyanba zúgtam anno bele, akit fél évvel előtte én ghostingoltam. (Aztán amikor full szerelmes lettem, akkor már én nem kellettem neki :D) Szóval bármi lehet itt akár régi randipartnerekkel is.

2023. febr. 26. 16:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Igazából a háttérsztori az, hogy Rómában taliztam egy sráccal, amikor ott voltam kiküldetésen, randizgatás lett belőle. Majd én hazajöttem Pestre. Most kimegyek megint egy hétre oda megint.

Nem beszélünk naponta, de pár hónaponta ráírok, hogy mizu. Aztán gondolkozom rajta, hogy összefussunk-e. Kicsit tartok tőle hogy fogadja.

2023. febr. 26. 16:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Max. elutasít, az sem a világ vége.
2023. febr. 26. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ebben az esetben tényleg nem értem, hogy min problémázol. Simán írhatsz neki, max nem akar találkozni.
2023. febr. 26. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nálatok földrajzi távolság is fennállt, ha egy városban élek valakivel és nem hozzuk össze a találkozót, akkor később hiába jelentkezik, nem érdekel. De te sztem simán ráírhatsz
2023. febr. 26. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális magyarázatot tud nekem arra beadni, hogy miért kezdett ghostolni az első randi előtt vagy után, ami miatt nem beszélgettünk többet, és ezt a magyarázatot meg tudom érteni talán adok neki még egy esélyt.
2023. febr. 26. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

- Megiszunk egy sört?

- Oké, gumit vigyek?

2023. febr. 26. 20:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszi a válaszokat. Akkor ti is úgy gondoljátok hogy megérheti írni a srácnak, hátha örül is neki, hogy bár már nem beszélünk aktívan, azért felkeresem, van akire számíthat.
2023. febr. 26. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!