Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a fajta őszinteség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fajta őszinteség a randi-partnerrel inkább ciki vagy elfogadható?

Figyelt kérdés

Alakulgat valami egy sráccal.

De van, hogy eltűnik egy-egy hétre. Vagy még tovább.

Nyilván tartalékos vagyok.

Nekem ő a kedvencem viszont az opciók között.

Felhoztam neki, hogy randizok más srácokkal is. De őt váltig azt állítja, hogy csak elfoglalt, de nem randizik.

Nagyon ciki, hogy így színt vallottam neki?

És szerintetek nem lenne egyszerűbb ezt nyílt kártyákkal játszani?

Csak mert én nagyon őszinteség-párti vagyok. :(

U.i.: Mindenben imádnivaló a srác, csak sajnos neki talán kevésbé vagyok vonzó mint fordítva.

2021. jún. 1. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezni kell tőle. Nyilván az hülyeség, hogy elfoglalt. Mindenkinek arra van ideje, amire időt szán. Szóval ez nyilván egy f*szság. Én már rég offoltam volna, mert ennek aztán sok értelme nincs.
2021. jún. 1. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, te legalább őszinte voltál a másik fél meg nem. Sokkal többre nem is számíthatsz tőle. Ha te a tartaléklistáján vagy, akkor legyen ő is a tartaléklistádon akiért azért nem rohansz fel a hegyre, de ha összejön akkor összejön.
2021. jún. 1. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a ciki, hogy mondott valamit de te nem hiszel neki. Most ha eleve feltételezed, hogy a szemedbe hazudik akkor mégis mit szeretnél tőle?

Vagy ha ennyire minden mindegy neked akkor már amikor rákérdeztél erre kellett volna jelezd, hogy simán jó neked a tartalék szerep is és osztozkodnál rajta más pasival is.

2021. jún. 2. 00:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Azért nem hiszek neki, mert látom, hogy elég aktív a profilja a társkeresőn ahol megismerkedtünk.

Plusz egy másik társkeresőn is van profilja.

(Nem tudja, hogy én látom, hogy aktív, mert nem ért túlzottan hozzá hogy működnek ezek a dolgok.)

2021. jún. 2. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
De ha ezt tudod, akkor mit foglalkozol vele? Egyértelműen kamuzott, ne legyél már ennyire elfogult. Halgass a józan eszedre. Azért írtam: Mindenkinek arra van ideje, amire időt szán. A többi az meg kifogás. Légyszíves kicsit legyél már előrelátő, mert jó sok csalódás fog így érni.
2021. jún. 2. 00:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen, hallgatok a józan eszemre.

Viszont eddig az összes randi-partnerem közül ő az aki a legjobban megfogott. A többi a nyomában sincs. :/

Szóval tényleg nagyon jó vele lenni.

Még egy picit várok, azt tervezem, hogy szembesítem vele, hogy látom a profilját, hogy aktív. És ha akkor is kamuzik valamit akkor vége.

2021. jún. 2. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyannal jó lenni, aki le sem sz*r? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ha érdekelnéd egy kicsit is, akkor keresne téged. Látszik, hogy nem volt még normális kapcsolatod.
2021. jún. 2. 00:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted van értelme a szembesítésnek? Bármennyire is tetszik, ha neki nem jössz be annyira, akkor kár a gőzért. Inkább olyan fiút keress, aki megfelelően értékel. Mondjuk az őszinteségedet is.
2021. jún. 2. 03:24
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Általános dolog, hogy az után szalad a többség, aki nem foglalkozik vele, lesz--ja, átveri.

Aki pedig megadna mindent,akinek az egyetlen lenne a világon, azzal viszont ezek nem foglalkoznak, sőt elhagyják, mert unalmas, vagy szeretni is tudna. És nem a farka vezérelné, vagy az, hogy milyen izmos és cuki a másik.

Ezért van az, hogy nem veszik észre sokan a megfelelő,és szeretni tudó kis "ő" -t, mert a nagy " Ő " után loholnak, aki lehet, egy hónap múlva már kiderul, hogy nem az.

Még annyi, hogy ha aktív a profilja és be is lép, akkor több vas van a tűzben.Kár itt nyomozni, ez az ismerkedés már nem az igazi.

Ha ő is azt érezné, hogy te vagy az igazi, akkor törölte volna magát és többet találkozna. A munka nem kifogás.

Nekem volt annak idején többműszakos munka, volt ágyban fekvő beteg a családban,egyszerre, és mégis kétnaponta találkoztam a szerelmemmel, és nem fél órára.

2021. jún. 2. 05:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7: Az emberek nagy többsége azokhoz vonzódik akik 1 kar távolságra tartják őket és elérhetetlenek, nem azokhoz, akik rendesen bánnak velük.
2021. jún. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!