Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lassan azért lehetünk hálásak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan azért lehetünk hálásak, ha a randipartner közli, hogy nem akar randit, de barátként találkozik velem?

Figyelt kérdés

Holnapi második randimat lemondta a srác. Pontosabban közölte, hogy talizik velem, de mint haverként, nem randizni akar.

Komolyan már ezért is hálás lehet az ember, ha nem ghostolják be, barátként találkoznak vele, nem törlik vagy nem blokkolják?

2023. febr. 24. 00:21
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Nézd,teljesen nyilvánvaló,hogy több vasat tartott a tűzben.Egyértelmű.Viszont az,hogy legalább megmondta,az is nagy szó már.

Tudod,kapcsolat kialakítása miatt nagyon nehéz ma ismerkedni.Aki "csak" barátnak képzeli el magát,azok között is sok,aki ezt egy-két találkozásra gondolja,mert barátság kialakulásához idő kell és bizony,ha nem is szerelemi érzések,de emberi érzések,szimpátia alap.Ha ez nincs, nem is lesz tartós a barátság.Közös élmények,programok,beszélgetések,stb.Két találkozás nem barátság.

Nekem úgy alakult,hogy jelenleg nincs párom,de ilyen barátság alakító találkozásokba nem megyek bele.Nem mozipartner,vagy kirándulópartner hiányzik,főleg nem úgy,hogy lemondja többször is.

Kell valami,ami több egy emberben,hogy már ne a baráti szál mellett induljon el az egész.De az is szokás,és nem is ítélem el,aki többfelé ismerkedik,mert hátha...Ha komolyan gondolja,és megvan a közös szimpátia,még ha nem is a szikra,akkor már el lehet indulni,a többi jön magától.

De nekem a barát szó több,mint egy pótlék,vagy időtöltés.Bizalmat,emberséget,közösen megélt dolgokat jelent.

Lehet,ezek ma divatos nézetek.De éppen ezért ha mondjuk nem sikeres egy randi,nem mondtam soha,hogy maradjunk barátok,hanem sikereket kívánva elköszöntem végleg.

Ahogyan egyetlen exem sem maradt sem barátnak,sem egyébnek része az életemnek.

2023. febr. 24. 05:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Hany eves vsgy elso? Tudom, megertem hogy nagyon sokan plane egy bizonyos kor felett tudatosabban keresnek, de sokan meg a baratsagba is azert mennek bele, hatha lesz belole kesobb valami.

En kulfoldikent-becsi magyarkent-fontosnal tartom, hogy legyen egy barati korom is, igy ha nem ugy alakul a randi, de a masik f felajalnja, en szivesen talalkozom vele.

Ezzel a sraccal is amugy a szimpatia megvolt, de en sem ereztem azt a szikrat koztunk, ami miatt ezt romantikus vonalon kellene folytatni. Viszont mar annak is orulok, hogy van akinek nem csak szexre kellek, es kapcsolat ide vagy oda de szeretne baratkozni.

2023. febr. 24. 08:39
 3/10 anonim válasza:
93%

Drága...Nem tudom, hány éves vagy, de örülj ennek, igen. Az elején kiderül, hogy egy suttyó. Az rosszabb, mikor már a többedik vesz el éveket az életedből, és a végén tkp ugyanez történik. Ő nem áll készen semmire, ő csak ilyen együtt járást akar.

Rohadtul válogasd meg, el nem menj azzal a pasival sehova, kapja be, barátkozzon mással. Ha meg valaki szimpi, légy résen.

2023. febr. 25. 09:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolso: biztos masok a talasztalataid mint nekem, meg az altalad leirtakbol itelve gondolom volt 1-2 kellemetlenebb talid. A srac kozolte, hogy o amugy is aktiv, mint ahogy en is (en amugy nem szoktam magamat becedulazni, hogy mi vagyok..szerintem ez roopant megalazo). Utana elmentunk egy jot sorozni, tok jo hangulatban telt az este. Nem ereztem felesleges idonek.
2023. febr. 25. 10:28
 5/10 A kérdező kommentje:
De volt egy olyan srac is igen, akivel honapokat randiztam mig kinyogte h o kapcsolatra nem kesz, o csak igy elvezi ezt a helyzetet: szex, kozos programok, kirandulas, mozi, seta whatever. Na ott tenyleg azt ereztem, hogy ez kidobktt ido volt.
2023. febr. 25. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A 3-as nyersen, de leírta ami az igazság, és amit kéne követni minden olyannak,aki komolyat szeretne.

Aki szórakozik,azt azonnal koptatni, otthagyni.

2023. febr. 25. 12:28
 7/10 A kérdező kommentje:

Lehet ebben én nagyon kezdő vagyok, viszont akikkel úgy érzem, hogy jó volt a beszélgetés, korrektek voltak velem, azokkal ettől függetlenül próbálok egy baráti viszonyt ápolni.

Nem igazán értem ezt a csak boyfriend vagy senki hozzáállást.

2023. febr. 25. 12:41
 8/10 anonim válasza:
100%

3-as vagyok

Nem az a lényeg, hogy boyfriend vagy semmi. Nekem is volt olyan srác az életemben, akinek megmondtam, hogy búfelejtő, élvezem a társaságát, csókolóztunk, beszélgettünk, de előbb kaparom ki a saját szemem, mint hogy ő legyen a párom. Mire ő közölte, hogy még nem is volt igazi párja, nem is tudja elképzelni, hogy én legyek az, de ő is így érez. És 7 hónapig kézenfogva jártunk, odabújtam, csókolóztunk. Megegyezés volt, és kész. Mindkét fél részéről. És már több éves barátság után.

A te kérdésedben ez nem így van. Téged az a fiú nem vesz komolyan, lemondja a randit, csak barátkozni akar. Oké, ha te szeretnél vele barátkozni, legyen. De szerintem nyilvánvaló, hogy nem így indultál neki. Akkor nincs közös nevező, ez kuka. És lehet, hogy majd lesz egy barátod, akivel 6 év együttlét után már nagyon komoly dolgokat tervezel, ő meg közli, hogy ja, ő nem áll készen semmire, se összeköltözés, semmi. Akkor ott vagy, hogy évek mentek el az életedből a semmire. Na ezért írtam én, hogy inkább az elején szabadulj meg azoktól, akik az idődet rabolják meg szórakoznak veled.

2023. febr. 26. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Annyit pontosítanék, hogy találkoztam azóta a sráccal, csak a randi előtt közölte, hogy ha talizunk akkor mint barátként talizzunk. (Egyébként mindkettőnkről utólag kiderült, hogy aktívok vagyunk). Egy nappal később meg a baráti társaságába is meghívott. Élveztem amúgy az estét, és igazából én is megkönnyebbültem, hogy ő sem akart semmi komolyat. Amúgy is egy szakítás után vagyok.
2023. febr. 26. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8: "Nekem is volt olyan srác az életemben, akinek megmondtam, hogy búfelejtő, élvezem a társaságát, csókolóztunk, beszélgettünk, de előbb kaparom ki a saját szemem, mint hogy ő legyen a párom. Mire ő közölte, hogy még nem is volt igazi párja, nem is tudja elképzelni, hogy én legyek az, de ő is így érez. És 7 hónapig kézenfogva jártunk, odabújtam, csókolóztunk. "

- Tényleg nem a Barátod volt. Súlyos fogalmi zavaraitok vannak... :D

2024. máj. 18. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!