Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha itt találkoznátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt találkoznátok egy ismerőssel mit tennétek? N

Figyelt kérdés
elmondanátok neki vagy beszélgetnétek tovább mintha nem ismernétek?

2023. jan. 24. 00:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, minek kell ebből ekkora felhajtást csinálni. Nem gyilkos vagyok, hogy ennyire elfogadhatatlan legyen...
2023. jan. 24. 01:04
 2/19 A kérdező kommentje:
:D Úgy értem mennyire gáz visszaélni ezzel? Úgy hogy megtudok róla sok mindent amit nem mondana el nekem.
2023. jan. 24. 01:11
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Én erre azt mondanám, hogy nem engem minősít az, aki visszaél a véletlenül megtudott titkaimmal. Jó, nyilván engem is baromira szarul érintene az, ha pl. a napiszaron landolna az a képem, ahogy pasiként női ruhában virítok kisminkelve, műszempillával; de mondjuk legalább kiderülne, hogy kik azok az emberek az életemben, akiket jobb örökre elfelejteni.
2023. jan. 24. 01:16
 4/19 A kérdező kommentje:
Így sosem élnék vissza senkinek a titkaival. De érdekel izgalmas erről dumálni vele, számomra is. Csak annyi hogy én nem leplezem le magam.
2023. jan. 24. 01:18
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Az úgy teljesen rendben van szerintem.
2023. jan. 24. 01:19
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Mondjak valamit swingerklubban is találkoztam ismerőssel és akkor mi van? :) Egy anonim fórumon aztán' tényleg olyan hű de nagy titkokat tud meg rólam hogy csak na 😂
2023. jan. 24. 01:57
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Van az az ismerős akivel beszélgetnék úgy, hogy nem leplezem le magam. Izgalmas lenne vele egy itteni beszélgetés. Ja, és még nem is tartom kizártnak, hogy akár bele is futok itt valamikor :)

Viszont aki ismerőssel találkoztam itt, az nem izgatott ilyen téren, inkább leléptem a beszélgetésből mielőtt ő is rájön én ki vagyok. :)

2023. jan. 24. 05:48
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Volt már ilyen! Szex lett belőle.
2023. jan. 24. 06:12
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Túlzottan nem érdekelne. Mivel élőben is eléggé nyílt vagyok, illetve itt sem állítok valótlant így részemről kizártnak tartom hogy kínos lenne utána bárkivel találkoznom azután, hogy itt élőben "lebuktunk" egymás előtt. Élőben meg ha kicsit számára kényelmetlen a téma, akkor max akkor beszélnék ha ő hozná fel azokat amiket itt megosztott velem
2023. jan. 24. 06:16
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Hogyan lepleznéd le úgy, hogy ő nem tudja rólad, te ki vagy?
2023. jan. 24. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!