Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt találkoznátok egy ismerőssel mit tennétek? N
helyzet függő. van akinek elmondanám, van akitől elköszönnék.
viszont nem folytatnám semmilyen esetben sem úgy a beszélgetést, hogy én tudom ő ki, ő viszont nem tudja rólam
Valószínűleg ha színt vallott, és egymást keressük, akkor úgy teremtenék helyzetet, hogy ő is rájöhessen ki vagyok. Még örülnék is neki, hogy egy ismerőssel vannak fedésben a titkos perverz vágyaink, ebből jobban is jöhetünk ki. De ha valami egészen más hajlamai vannak, akkor az kiderül, előbb mint az, hogy ismerjük egymást.
Egyébként volt már olyan, hogy valakinek a pasija, vagy ismerőse bosszulkodni akart, amiért a perverzióimmal nyomulok a csajára, és kinyomozta a személyazonosságomat, azóta óvatosabb vagyok. Nem itt a gyk-n volt, de az talán mindegy is. A csaj érdeklődött erősen, szóval nem éppen üres kaput döngettem volna, de úgy volt vele szemben diszkrétebb, hogy kvázi magamra vállaltam, mintegy hogy én kezdtem ki vele. Valószínűleg az illetőnek azt már sikerült kitörölnie, hogy ő miket írt nekem. A lényeg, hogy ha nagyjából megvan az érdeklődés, és megoldható is hogy találkozzunk, onnantól nem irkálok olyant, amik kompromittálóak lehetnek, ha nem tudom, hogy ki az aki elolvashatja a vonal másik végén. Vagy személyes meg tudjuk beszélni a részleteket, vagy ha esélytelen hogy találkozzunk is akkor lényegében úgyse számít, nincs oka, célja megtudni.
Nagyon helyzet és tema függő. De semmiképpen sem élnék vissza vele.
Bár az nem áll össze hogy itt hogyan ismernék fel bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!