Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ha valaki idegesít a személyév...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 22:02
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%
Persze - amikor becsapod a másikat. Ha az a kérdésed, hogy szoktak-e hazudni az emberek, akkor igen, sajnos szoktak. Mindig a tett a szavak megerősítése/cáfolata, s ha lehet ne csapj be másokat.
2020. máj. 15. 22:29
 2/58 A kérdező kommentje:
De tegyük fel,hogy igazak ezek,és úgy fordul elő.Az nem lehetséges?😀
2020. máj. 15. 22:36
 3/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik. Üti egymást a kettő. Hazudni meg bárki tud. Érzi az ember, ha le van sz@rva. Akkor hiába mond bárki bármit, ha egyszer nem azt mutatja.
2020. máj. 15. 23:18
 4/58 A kérdező kommentje:
Pont,hogy nem éreztem,hogy idegesítem.A másikakat jobban el lehetett hinni.De nem olyan rég ezzel jött,hogy ezért nem találkozik velem,és mondtam,hogy régen nem így volt,de azt mondta régen is így volt.Hmm...
2020. máj. 15. 23:20
 5/58 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne tudd jobban, mint ő. És ne alázkodj meg, hogy olyan után futsz, aki ilyeneket mond rád. Semmi értelme.
2020. máj. 15. 23:22
 6/58 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy ne tudjam jobban?!Hát nem úgy viselekedett előtte,mint,akit idegesítem.Szerintem ezt csak most mondta,hogy annak idején is így volt,ez kifogás csak.Vagy akkor több alkalommal hazudott,amikor azokat a pozitív mondatokat mondta.Ja igen,akkoriban még azt is mondta,hogy szeret.😀😀
2020. máj. 15. 23:26
 7/58 anonim ***** válasza:
94%

De most már idegesíted. Mit számít? Ennél megalázóbbat nem nagyon tudott volna mondani.

Felejtsd el szerintem.

2020. máj. 15. 23:55
 8/58 A kérdező kommentje:
Hát,azért vannak ennél megalázóbb dolgok.😀😀 Meg ahhoz képest elég sokat beszélt velem.Csak ezzel indokolta személyesen miért nem akar találkozni.Szerintem ez kamu indok volt csak.😀😀
2020. máj. 16. 00:03
 9/58 anonim ***** válasza:
95%

Figyelj, ismeri mindenki a történeted, tudjuk ki vagy.

Miért itt akarsz visszaigazolást nyerni? Mit számít ha mindenki elkezd bíztatni, hogy ostromold azt a nőt? Attól a tiéd lesz? Nem valószínű.

Ha azt mondta idegesíted, akkor hidd el, hogy tényleg van benne valami. Ilyesmit kamuból sem mondanak. Kreatívabbat talált volna ki.

Talán el kéne gondolkodnod, hogy tényleg idegesítő, amit csinálsz.

Ha téged nyaggatnának éjjel-nappal, dühöngenének okkal, ok nélkül rád, téged is idegesítene.

Mentegetőzhetsz meg nyugtathatod magad, a helyzet attól nem változik.

Éveket pazarolsz el valakire, aki valószínűleg most már tényleg kezd téged megutálni. Meddig akarsz elmenni? Zaklatásig?

2020. máj. 16. 00:08
 10/58 A kérdező kommentje:

🙄🙄🙄🙄

Hát csak hiszitek,hogy ismeritek a történetet,ide még a felét sem írtam ki,és így nem értitek,mert nem ismeritek az egész sztorit.😄😄

Egyébként pedig...kérdeztem miért utál.Azt mondta nem utál,és hallottam a hangján,hogy igazat mond.Ebben most biztos vagyok,hogy igazat mondott.

2020. máj. 16. 00:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!