Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?
De most már idegesíted. Mit számít? Ennél megalázóbbat nem nagyon tudott volna mondani.
Felejtsd el szerintem.
Figyelj, ismeri mindenki a történeted, tudjuk ki vagy.
Miért itt akarsz visszaigazolást nyerni? Mit számít ha mindenki elkezd bíztatni, hogy ostromold azt a nőt? Attól a tiéd lesz? Nem valószínű.
Ha azt mondta idegesíted, akkor hidd el, hogy tényleg van benne valami. Ilyesmit kamuból sem mondanak. Kreatívabbat talált volna ki.
Talán el kéne gondolkodnod, hogy tényleg idegesítő, amit csinálsz.
Ha téged nyaggatnának éjjel-nappal, dühöngenének okkal, ok nélkül rád, téged is idegesítene.
Mentegetőzhetsz meg nyugtathatod magad, a helyzet attól nem változik.
Éveket pazarolsz el valakire, aki valószínűleg most már tényleg kezd téged megutálni. Meddig akarsz elmenni? Zaklatásig?
🙄🙄🙄🙄
Hát csak hiszitek,hogy ismeritek a történetet,ide még a felét sem írtam ki,és így nem értitek,mert nem ismeritek az egész sztorit.😄😄
Egyébként pedig...kérdeztem miért utál.Azt mondta nem utál,és hallottam a hangján,hogy igazat mond.Ebben most biztos vagyok,hogy igazat mondott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!