Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?
Nem, itt rajta kívül senki se lehet szép, nem tudod?:D
Hiszen ha szépek lennének, már tucatszám küldték volna neki privátban a fotókat, hogy bebizonyítsák tényleg szépek.
Enélkül senki se lehet szép, ez egyértelmű. Bárki, aki nem küld neki, az csúnya, mint a bűn és szégyenli magát.
Szépségverseny:DD Sírok..
Odavaló, pont az ő közege. Ha az életében egyetlen dolog, amit fel tud mutatni, az a külső (ami szerinte naggggyon szép), amit a szüleinek köszönhet (hisz ők b*szták össze), illetve az anyagi helyzet, iskolázottság, amit szintén a szülei fizettek (bár az iskolázottságában se vagyok annyira biztos), akkor igazából ugyanott vagyunk, hogy egyedül egy rakás sz*rt nem ér a csaj:)
Örök rejtély, hogy miért hiszi, hogy ő a világ közepe. Nem baj, ez is csak minket igazol.
39:Hát pedig ez az igazság,befotózzam az oklevelem?Megkeresném neked szívesen már csak azért is!😏
Igen,fasza vagyok,nem véletlenül akartak már páran velem lenni,és nem csak egy-egy este erejéig.😉 Csak én kikosaraztam őket.LOL Nekem azért nem kell senki,hogy ne legyek egyedül és mégis csak legyen valakim.😀
Nem tepernék ilyen felszínes ember után, mint te.
Még egy éjszakát se érnél meg nekem. :D
Egyetlen dolog is elég, amiben bárki kenterbe ver téged:
-embernek lenni (vegyük a szó hagyományos, pozitív értelmét)
Elég tág fogalom, de tőled távol áll, ez biztos.
Eleve zaklatsz egy nőt, aki világosan kijelentette már többször is, hogy nem érdekled. Te ennek ellenére továbbra is sakkjátszmát játszol, agyalsz és minden mondatán fogást akarsz keresni, amit valaha kiejtett a száján. Csodálkozol, hogy már beszélgetni se akar veled és idegesíted:D
Továbbá az sem vet rád jó fényt, hogy hónapok óta itt balhézol mindenkivel és csak a saját magadét hajtod, holott állítólag mások véleményére vagy kíváncsi.
Trágárkodsz egyfolytában, bárkinek, aki szerinted kicsit is ellened beszél.
Semmi mást nem tudsz, csak megpróbálsz mindent összekaparni, amit közszemlére mutogathatsz, hogy elismerjék milyen nagyszerű vagy.
Az igazán szép, okos, ügyes embereknek semmi szükségük ezt bizonygatni, és pont ebből látszik, hogy mentálisan kattant vagy:D
Mi eleinte jófejek akartunk lenni, hogy segítünk. Most már csak röhögni jár mindenki a kérdéseidhez.
Hihetetlenül ostoba vagy, hogy mindig csak a farokméregetésen jár az eszed:D senki nem fog belemenni egy ilyen ostobaságba, hogy mindenki küld magáról képet, leírják kinek milyen végzettsége van, fillérre pontosan mennyi pénze, és majd te eldöntöd, hogy ezek alapján még inkább te vagy a győztes, mégha igazából szarul jönnél ki belőle, akkor is:D
Szerinted ki állna le egy mentálisan sérült személlyel "én jobb vagyok" vitát vívni?:D Általános érvényű szabály, hogy boldogok a tudatlanok, mert elhiszik, hogy milyen szuperek.
Na, élő példa vagy erre:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!