Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 22:02
51/58 anonim válasza:
Ha annyira szép vagy, akkor küldj egy képet magadról.
52/58 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudsz semmi olyat felmutatni,amit feljebb felsoroltam,különben már rég az arcomba "vágtad" volna!😉😉 Pech.Mellesleg annyira Te is mentálisan sérült vagy,amennyire én meg még itt páran rajtad kívül,szóval nem "aggódom".Pontosan tudom,hogy igen is sokat érek,van önbecsülésem,önhitem és önbizalmam,pár kis anonim butácska kislányka ezen semmit nem fog tudni változtatni,sajnos még te sem Miss Senkike!Többet nem írok,bárhogy is sértegettek vagy bámit is írtok ide,úgyhogy örömmel olvassátok ezt az utolsó kommentem!Több időt és energiát nem pazarlok ilyen kis senkikre,akik még csak jól sem néznek ki.😂 Na puszi!😊😊
2020. máj. 19. 15:25
53/58 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentem az 50-esnek szólt.Bye!😉
2020. máj. 19. 15:25
54/58 anonim válasza:
"Szóval nem tudsz semmi olyat felmutatni,amit feljebb felsoroltam,különben már rég az arcomba "vágtad" volna"
Ne magadból indulj ki:D
Az nem fogja magát fényezni, akit ennyire nem érdekel mások véleménye, mint ahogy te előadod. Az egész életed egy kirakat. Tetszik, vagy nem tetszik, az is lehet sikeres és szép, aki nem kezdi el bizonygatni, főleg nem neked:D
Ha olyan rohadtul sikeres lennél, a nő önként sétálna a karjaidba, ehelyett menekül tőled, mert felváltva lát szánalmasnak és önző dögnek:D
Puszi neked is.
55/58 anonim válasza:
Szia, ne is írj több kérdést az oldalra, ha megkérhetlek :))
56/58 anonim válasza:
Valakinek annyira sz.r az élete, hogy egy anonim oldalon flexel :(
57/58 anonim válasza:
De miért kell bizonygatni, hogy milyen makulátlan csaj vagy? Valami csak nem kóser...
58/58 anonim válasza:
Jajj ne!! Szomoru szerelmes! Gyere vissza! En szeretlek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!