Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?
azt szimplán biszex nőnek hívják
Nem attól lesz biszex hogy mit próbál ki hanem hogy mire vágyik
Szoktam olvasni a válaszokat, mivel én is írtam már ide.
Kérdező, nem törölnék a kommentjeidet, ha nem szídnád a moderátorokat, nem szídnád a kommentelőket és ha nem írnál csúnya szavakat.
Kulturáltabban is ki lehet nyilvánítani a nem tetszésedet bárki felé.
Hú de okos valaki. Ha az energiádat mondjuk arra fordítanád, hogy rendbe rakd az életedet és nem ide írnál ki hülye kérdéseket, amire bárki meglátásait úgyis csak semmibe nézed, akkor talán jutnál valamire.
De van képed osztani az észt egyfolytában, pedig egyértelműen egy érzelmi roncs vagy, aki az egoja miatt folyton visszaigazolásokért teper.
Nem tartod magad egy kicsit kínosnak? Kapjál már az agyadhoz és ne neked álljon feljebb, ha valaki, vagyis konkrétan mindenki ellentmond a hülyeségeidnek. Nem véletlen, hogy senki nem ért veled egyet.
Nem baj, úgyse fogod fel, nyomorítsd meg magad egy életre nyugodtan, a mi lelki ismeretünk biztos, hogy tiszta lesz, mi megpróbáltunk észhez téríteni.
Igen elírtam, mintha te nem írtál volna rosszul semmit sem az életben. :)
Ha olyan nagy helyesíró vagy, akkor tudnod kéne, hogy a vesszők után szóközt szokás használni. :)
Remélem mikor hivatalos emailt írsz valakinek, ott legalább használsz a vessző után szóközt.
Ilyen versenyt is nyertem,nem csak szépségversenyre válogattak be drágáim!😉
Roncs pedig nem vagyok,de azért köszi,hogy "aggódsz"!☺ Az életem pedig rendben van,köszi,most is edzettem,amíg ti itt megint kioktatgatni akartatok.😀😀
Ja igen, most jön az, hogy előadod magad mennyire tök jól vagy, meg milyen ügyes és okos és szép vagy.
Mondom, ez puszta pszichológia:D Hidd el, tudjuk mi az igazság. Igenis kompenzálni akarod a lelki sebezhetőséged.
Ne játszd meg magad, mert nagyon szánalmas.
Az edzés meg rád fér, legalább lenyugszol.
Nem érdekel minket hogy nézel ki. Egyébként nekem a szépségversenyeken résztvevő nők közül egyik se tetszik, nem tartom őket hú de nagyon szépnek.
A szépség amúgy is relatív.
Te meg itt fényezed magad, hogy milyen szép vagy, önimádó vagy amúgy? Egyébként is, lehet bárki akármennyire szép, ha olyan rossz a belsője mint neked, akkor inkább nem is kezdenék vele még beszélgetni se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!