Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki idegesít a személyével meg maga a jelenléte,ezért nem akarsz vele találkozni,akkor mondasz neki olyat,hogy aggódtál érte meg mindig mellette leszel?Létezik ilyen?
Azt mondod hogy nem ismerjük a teljes sztoridat. Valóban mindig csak foszlányokat osztasz meg aztán itt ragelsz minden kommentre elkattansz. De hogyha nem osztasz meg mindent, hogy várod el hogy pontosan tudjuk mi mit jelentett?? de tényleg. Aztán amikor meg valaki tanácsot adna kiforgatod a szavát és nem fogadod meg. Akkor mi a francnak vagy itt. Úgy állítod be mindneki ellened van és közben te kötekedsz folyamatosan.
Még engem is idegesítesz pedig belém nem is vagy szerelmes hála égnek!
”Nem ezt írnád,hogy "hála égnek",ha látnál rólam egy fotót.😏😏 hahahaha“
Nem muszáj privátot írni ha belém akarsz kötni 😉, egyébként kétlem , hogy jobban tetszenél mint a párom akit úgy ismertem meg, hogy beszélgettem vele és randiztunk, nem úgy hogy zaklattam meg idegesítettem 😗
Én láttam róla képet
Abszolút átlag kategória
Semmi extra,amire el lehetne szállni magától
18# van aki bedől ennek és küld neked képet magáról?
Hát engem ugyan nem érdekel hogy szépnek tartasz e
Én téged atlagosnak rólam meg nem volt szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!