Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus társkeresőkön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus társkeresőkön általában hányan húznak jobbra egy nap? Hány match-ed van? És azok közül akikkel chatelsz, hányan akarnak tényleg ismerkedni, esetleg találkozni is?

Figyelt kérdés
Köszönöm ha leírod a saját tapasztalataid.
2022. dec. 11. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 hónapi próbálkozás után jó pár match, nulla tali.
2022. dec. 11. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen leálltam az online ismerkedéssel pár hónap után, kikészíti az ember önbecsülését ez a számolgatás.

Csakis élőben. Eljártam rendezvényekre, bulikra, mindegy hova csak sok ember legyen. Lett is barátnőm.

2022. dec. 11. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is attól is függ hol laksz.

Nagyvárosban sokan, vidéken kb semmi, pusztán csak a lélekszám miatt, illetve sok meleg igyekszik felköltözni az elfogadóbb közegekbe, ami ugye általában város.

Emellett kor, kinézet és profil kérdése is.

Ha konvencionálisan vonzó, fiatal, femme vagy, akkor lehet többen érdeklődnek, bár ez olyan is lesz.

Mert ugye van fenn egy csomó unikornis-vadász, akik valami biszex szexbabát keresnek a bányarém enyhén homofób férjecskéjük mellé, az üres profilok, a ghostolósok...

Én pl online találtam meg a párom, de voltam fenn több társkeresőn 2 évet, két városban.

Az elsőnél 2-3 randira mentem el, de nekem az a tapasztalat, hogy attól, hogy élőben találkoztok, még nem lesz nyert az ügy, sőt.

Akivel online nem lehet normálisan beszélgetni (márpedig 2022ben erre nincs kifogás, ott a kezedben a telefon, semmi időbe se telik), azzal tök fölösleges elpazarolni egy délutánt kávézásra. A beszélgetés ugyanúgy megreked, feszült csend, és aztán ha összefutsz vele akkor is esetlenkedés...

Azzal érdemes elmenni randira, aki legalább egy-két hónapig napi szinten ír, megértitek egymást, van közös téma és kölcsönös energia befektetés.

Ebből tényleg lehet párkapcsolat, mert az is be van biztosítva, hogy emberileg is működik a dolog, nem csak hormonoktól fűtve lila szemüvegben, sőt, enyhe szalonspiccesen összeakadsz valakivel.

És a profult is rendesen ki kell tölteni, képek legyenek, meg adni beszélgetési témákat, hobbik, könyvek, zene, házi kedvencek, munka, minden ami érdekes lehet.

2022. dec. 12. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
*profilt
2022. dec. 12. 06:11
 5/5 anonim ***** válasza:
49%

Általában 3 nőnél többel párhuzamosan chatelned úgyis felesleges, az ember már elkezdi keverni őket, meg szerintem kb pár nap alatt úgyis kiderül, hogy egymáshoz illetek-e.

Nem érdemes boldog-boldogtalanra jobbra húzni, inkább azokra jobb fókuszálni akik tényleg érdekelnek.

2022. dec. 12. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!