Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Találkoznátok ebben a helyzetb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok ebben a helyzetben mással? (Barátilag)

Figyelt kérdés

Bonyolult,kívülről nem fog viszont annak tűnni.

Összejöttem egy nővel,és hát én szeretek beszélgetni másokkal is,tehát ugye ismerkedős dologban voltunk,de elvileg összejöttünk (kapcsolat nagyon eleje,ki van mondva mind2önk részéről),és én beszélgetek egy másik nővel is,aki felvetette h találkozhatnánk,mert tök jól elbeszélünk,és most kapcsolat miatt attól félek,hogy összefutok bármilyen ismerősével és elég féltékeny személy és félreérthető lenne. De nem randizni szeretnék,csak a nő szintén leszbikus,meg annyira jól elbeszélgetek vele,és végre egy helyen is lakunk,hogy mint barát,mint személy megismerném,mert olyan mint én és félek kicsit,hogy ha azt mondanám,hogy amúgy már van kapcsolatom,mert közben lett,akkor így hagyna. (Fogalmam sincs mi a célja amúgy,mert néha mintha flörtölni próbálna,de lehet csak beképzelem,de nem szeretném titokban tartani nyilván)

Az a fő kérdés,hogy így akkor mit tennétek a helyemben?

Annyit még hozzátennék,hogy amiatt is jó lenne barátnak,mert barátnőm nem olyan típus,mint én,tehát ez a kirándulós,ez a nő viszont igen.

2022. febr. 10. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legjobb döntés, ha elmondod annak, akivel barátkozol, hogy van párod. Egyébként is ki fog dwrülni idővel. Az gáz lenne, ha titkolóznál. Persze érthető a félelmed. De ha az említett barátjelölt annak tudatában, hogy van párod, megszakítja a beszélgetést, akkor abból nem is lehetett volna olyan barátság, mint amit elképzeltél.
2022. febr. 10. 22:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tenyleg razos ... mennyiideje vagy a baratnoddel ?

Mit tudsz errol az uj ismerosodrol meg ezenkivul hogy kirandulos? L

2022. febr. 10. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
2 szék között a pad alatt leszel
2022. febr. 10. 22:51
 4/10 A kérdező kommentje:

#3as Pontosan ezt szeretném elkerülni,úgyhogy jó mondat

#2es Lassan 3 hónapja ismerkedünk,de az ismerkedés is fokozatosan olyan lett már,hogy közelebb kerültünk randik,meg minden által,de most lett pár napja feltéve a nagy kérdés. Nagyon sokat tudok róla,emiatt akar találkozni,hogy a kisugárzásom milyen,mert így is elbeszélgetünk,sokat írunk önmagunkról,de nem minden nap,meg akkor is napi 1×

#1es neked pedig köszönöm,igazad van teljesen!!

2022. febr. 11. 00:17
 5/10 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Azt hiszem, az örök igazság az, hogy tényleg jobb mindig őszintének lenni, mert a titkolózás, hazudozás mindig kiderül és csak nagyobb bajt okoz. Engem jobban aggaszt az, hogy hosszabb távon milyen lesz a barátnőddel együtt lenni, ha már a kapcsolatotok elején korlátok közé szorítanak a félelmeid vele kapcsolatban. Ha nem ez a gond, akkor talán érdemes elgondolkozni azon, hogy a félelmeid gyökere esetleg mégis a másik nőhöz való vonzódás. A volt párom nekem is egy extroveltáltabb személy volt, én viszont teljesen az ellentétje vagyok, de tudtam, hogy introvertáltságom ellenére szükség van a kompromisszumokra és ha nem is mentem el vele mindenhova, ahova szeretett volna, voltak helyek, ahová viszont vele tartottam. Ezt csak azért említettem, mert írtad, hogy kirándulgatós vagy. Össze kell csiszolódnotok és mindkettőtöknek figyelnetek kell a másik igényeire és olyan közös programokat találni, ami mindkettőknek megfelel. Na de visszatérve a problémádhoz, az a legtisztább, ha a baráttal is őszinte vagy és akkor kiderül, hogy hogyan viszonyul hozzád. Ha emiatt nem akar találkozni, akkor meglehet, hogy többet akar(t) tőled és sosem csak barátként nézett rád.
2022. febr. 11. 04:40
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 Ámen.
2022. febr. 11. 14:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Én is azt tudom mondani először is,hogy Ámen!

Leírtam a lánynak,hogy van egy személy,úgyhogy kiderül,hogy kiakad e vagy sem. Őszintén #5ös (ne haragudj,és mindenkitől elnézést emiatt,nem a legjobb ez a számos megszólítás) egy picit mindkettő felvetésedtől tartok. Nem érzek semmit ez iránt a nő iránt,csak szimpatikus,a barátnőm pedig,ha megfogja a kezem,ha megölel,beleremegek az egész testemmel,meg nem egyszer sírtam már amiatt,hogy esetleg épp elrontottam valamit,vagy ha úgy éreztem nem okés,de hosszútávon kilátástalan mi lesz. Neki nem is említettem ezt,mert még a tali ideje sincs meg,el lesz picit húzva,ha egyáltalán lesz,de akkor meg fogom neki mondani. Az érzések miatt mentem bele a kapcsolatba egyébként,de tudtam,hogy nem lesz annyira egyszerű. 1 dologban hazudtam tegnap,mert féltem,hogy elbizonytalanodik bennem,mert így is viccelődik olyannal,ami nem igaz,és az én tippem,hogy önbizalomhiánya van,pedig megerősítem mindig pozitív értelemben. Ezzel a nővel,hogy barátkozom,az lehet nem lenne gond,de ha mondjuk azt mondanám leszbikus,mert az,akkor már lehet párszor feljönne. A legjobb barátnője tegnap rászólt,hogy ezt most fejezze be (ő már előtte is egyszer segített és helyretette fejben),úgyhogy lehet előtte is ilyen volt,vagy az előzőek miatt. De ezt is felhoztam neki már,és mindig azt kapom,hogy megbízik bennem,ennek ellenére meg ott a félelem,hogy elveszít.

Nálam én vagyok az intro,ezért inkább kirándulnék természetben,ahol kevesebb az ember,ő az extro,aki mindig tudna ismerősökkel lenni,viszont lustább is,én meg De vele megyek,ha így bárkiről van szó meg annyira azért nyitott vagyok és közvetlen,nagy társasággal van inkább kisebb bajom,ha sok az ismeretlen,meg szeretek elmélkedni is stb. mással/másokkal.

Köszönöm a tanácsokat,nem tudom mi lesz a jövőben,de így is azon vagyok,hogy önmagamra is odafigyeljek,hogy a lehető legjobb énemet kapja,mégha néha nem tudom azt nyújtani,de a figyelmet mindenképpen tanulom,mert önzetlennek kell lenni.😊

2022. febr. 11. 22:31
 8/10 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Fiatalnak tűnsz, azt tudom neked tanácsolni, hogy ne görcsölj rá a kapcsolataidra. Ha a szeretetmegvonás vagy figyelmen kívül hagyás miatt érzed azt, hogy valamit rosszul csinálsz, akkor hidd el, nem veled van a baj, hanem a partner nem kezel megfelelően sem téged, sem a problémáitokat. Az nem jó, ha mindig félned kell és elnyomni a valódi éned azért, mert meg akarsz felelni és félsz attól, hogy elveszíted őt. Te csak legyél az, aki valójában vagy, különben végül önmagad veszíted el. :) Ha nála vannak nagyobb félelmek, akkor a titkolózás erősíteni fogja azt. Több dolog lehet az alapja a félelmeinek. Vagy betegesen féltékeny (ez ellen nem tudsz tenni) , vagy önbizalomhiányos és nem érzi elég jónak magát ahhoz, hogy megtartson téged, esetleg rossz tapasztalatok miatt veszítette el mindenki felé a bizalmát, viszont ezeken te is segíthetsz, csak nem megy egyik pillanatról a másikra. :)

A társasági életet is meg lehet oldani kompromisszumokkal, ha sok fővel akar találkozni, olyan helyet kell találni, ahol te biztonságban, otthonosan érzed magad, az segíthet a feloldódásban. A zárkózott embereket általában nem szokták megérteni, én magamon legalábbis mindig ezt tapasztalom. Kitartást kívánok neked, nem lesz mellette egyszerű. Én feladtam önmagam valakiért, remélem, hogy te kitartasz majd amellett, amiben örömöd leled és nem fogsz nyelni addig, míg végül testi tünetet okoz az önfeláldozás. Sok sikert és ne feledd, ketten vagytok, nem csak neked kell hozzá igazodnod! :)

2022. febr. 11. 23:09
 9/10 A kérdező kommentje:

Rettentően köszönöm a szavaid,ezeket elraktározom,ahogyan csak tudom!!❤ Fiatal vagyok igen (20,ő 2 évvel idősebb),meg tapasztalatlan lányok terén,ez az ami főleg kiváltja azt,hogy meg akarok felelni,mert a barátnőmön így is sok a nyomás más részeken,és én nem akarok ilyen plussz nyomás lenni semmiképpen sem.

De ugyanezt hoztam fel 2 nappal ezelőtt,hogy szerintem túl komolyan van véve és azért van hullámzás. A beteges féltékenységet meg kizárta még egyszer,úgyhogy biztosan a másik 2 opció,de örülök,hogy lehet rajta javítani,többször dícsérem,többször biztosítom még inkább. 😊

A zárkozottakat nehezen,az biztos,de önmagamat meg senkiért mégegyszer nem adom fel,már tapasztaltam barátságban,ami egyben szerelem volt az én felemről,de a legrosszabb érzés volt, depresszióhoz is vezetett nem egyszer. Most már nagyon őszinte vagyok,és kommunikatív,mert végre a kommunikációt merem,mint megoldás kezdeményezni,és olyan kérdéseket feltenni,amik fontosak. Az itteni kérdés is valószínű fel lesz téve,csak máshogy majd.😊

Köszönöm ismét!!

2022. febr. 11. 23:28
 10/10 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit, ha bármi kérdés felmerülne még, akkor nyugodtan kereshetsz privátban is. :)

A legfontosabb az, hogy önmagadnak megfelelj és a lelked után menj. :)

A kommunikáció pedig az egyik legfontosabb híd két ember közt, szóval jó úton haladsz! :)

2022. febr. 11. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!