Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fiúk/férfiak akik csak barátilag találkoznának lányokkal?
Figyelt kérdés
Semmi szex, vagy "párkapcsolati ismerkedés" csak megismerni valakit a neten, aztán találkozni dumálni, csípős kínai levest enni stb xD2013. márc. 24. 20:09
1/11 A kérdező kommentje:
Ez nem felhívás, csak érdekel létezik e ilyen, mert eddig mindenki "szexőrült" volt...
2013. márc. 24. 20:10
3/11 anonim válasza:
Igen.
Nekem van par ilyen csaj.
Soha nem kezdenenk ki egymassal, elbeszelgetjuk a napi dolgokat skype-n, neha par havonta osszefutunk ha veletlen abban a varosban vagyunk ahol a masik, de ennyi.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó de úgy h neten ismerted meg.
2013. márc. 24. 20:14
5/11 anonim válasza:
Igen, oket a neten ismertem meg, nem ertem miert gondoltad, hogy nem.
6/11 anonim válasza:
Én csináltam ilyet. Szóval igen, léteznek.
7/11 anonim válasza:
Miért pont csípős kínai levest?
8/11 anonim válasza:
Nekem a legjobb haverjaim fele lány.
Nem hinném,hogy nem kérdése,hogy kivel lehet jól kijönni.Barát lányt nem hinném,hogy tudnék ,mert ha annyira jóban vagyunk,úgyis bele esnék...
De szerencsére barátaim nincsenek,csak haverjaim meg ismerőseim.
9/11 anonim válasza:
Hát ezen az oldalon a fiúk még a lányhaverjukkal is szexelnek/szexelnének, szóval ilyen szerintem csak a mesében létezik. Én olyan lánnyal csinálnám ezt, aki nem jön be, vagy valami más nyomós ok zárja ki, hogy többet akarjak tőle.
10/11 anonim válasza:
Igen, pl. én kifejezetten örülnék egy olyan lányismerősnek, akivel a párkapcsolat és a szex tabutéma. Szóval egynek itt vagyok én. :-D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!