Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ráírjak a kiszemeltemre, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak a kiszemeltemre, hogy találkoznunk kellene vagy csak jelenjek meg "véletlenül"?

Figyelt kérdés

Bonyolult a történet. Tanár-diák viszonyban állunk még. Fogalmam sincs, hogy nyitott-e a nők felé.

Nemrég beszéltünk róla, hogy egy eseményre elmehetnék vele, hátha megtetszik, amit ott látok. Láttam, hogy pont egy ilyen eseményre jelzett vissza facebookon, hogy érdekli. Nem vagyunk közelebbi viszonyban, így talán furcsa lenne írni neki ezügyben, de a legutóbbi személyes találkozásunk során ő ajánlotta, hogy elmehetnék vele. Ha ráírok és visszautasít az elég kellemetlen, de ha meg csak beállítok erre az eseményre, akkor félő, hogy ő nem lesz ott, ugyanis csak azt jelezte vissza, hogy érdekli.

24/L

2022. febr. 3. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha direktben felajánlotta akkor miért nem kérdezel vissza hogy még el szeretne-e menni? Nem biztos hogy Fb-n fog reagálni, inkább élőszóban tenném.
2022. febr. 3. 23:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem fogunk addig élőben találkozni. Ismerősöm facebookon és elég aktív is. Biztosan válaszolna, de jobban szeretem személyesen intézni az ilyesmit, és a visszautasítástól is félek. Főleg, hogy utána még találkozni fogunk hivatalos formában.
2022. febr. 3. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő ajánlotta fel, ki ne hagyd!

Ha nem tudod személyesen megbeszélni, inkább írj rá, minthogy elszalaszd.

2022. febr. 4. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindeképp írj rá.

Ha meg visszautasítás lesz a vége.. Nézd, egy idő után megtanulod magadban helyre rakni az ilyen dolgokat. Szerintem ne a félelmeid irányítsanak.

2022. febr. 4. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem irj ra veszteni valod nincs, max azt mondja nem megy.

Bar ketlem, hogy ezt irna mivel o ajanlotta fel.

2022. febr. 6. 16:48
 6/6 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Én mentem, amikor a tanárnőm azt mondta, hogy szeretne nekem mondani valamit és bemehetnék a városba, hogy találkozzunk. Rá kellett írnom ahhoz, hogy megbeszéljük az időpontot, nincs ebben semmi. De gondolom már nem is aktuális a kérdés, remélem, hogy sikerült összehoznotok a talit. :)
2022. febr. 16. 05:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!