Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak a kiszemeltemre, hogy találkoznunk kellene vagy csak jelenjek meg "véletlenül"?
Bonyolult a történet. Tanár-diák viszonyban állunk még. Fogalmam sincs, hogy nyitott-e a nők felé.
Nemrég beszéltünk róla, hogy egy eseményre elmehetnék vele, hátha megtetszik, amit ott látok. Láttam, hogy pont egy ilyen eseményre jelzett vissza facebookon, hogy érdekli. Nem vagyunk közelebbi viszonyban, így talán furcsa lenne írni neki ezügyben, de a legutóbbi személyes találkozásunk során ő ajánlotta, hogy elmehetnék vele. Ha ráírok és visszautasít az elég kellemetlen, de ha meg csak beállítok erre az eseményre, akkor félő, hogy ő nem lesz ott, ugyanis csak azt jelezte vissza, hogy érdekli.
24/L
Ha ő ajánlotta fel, ki ne hagyd!
Ha nem tudod személyesen megbeszélni, inkább írj rá, minthogy elszalaszd.
Mindeképp írj rá.
Ha meg visszautasítás lesz a vége.. Nézd, egy idő után megtanulod magadban helyre rakni az ilyen dolgokat. Szerintem ne a félelmeid irányítsanak.
Szerintem irj ra veszteni valod nincs, max azt mondja nem megy.
Bar ketlem, hogy ezt irna mivel o ajanlotta fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!