Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A helyemben hogyan közelednéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben hogyan közelednétek egy nálatok idősebb no fele?

Figyelt kérdés

Elég nagy köztünk a korkülönbség de jol kijovunk egymassal ennek ellenére. Eddig nem megfelelő viszonyban voltunk, ezalatt azt ertem hogy az edzom volt, de már nem így van, sokat találkozunk így is, szinte minden nap és beszelgetni is szoktunk, viszont abban nem vagyok biztos hogy neki is a lanyok jonnek be, sok erre utaló jelet ad de az ellenkezőjére is. Nem lehet eldönteni hogy mit érez vagy hogy mit gondol, szerintem rajtam latja hogy tetszik nekem, mikor finoman utalok erre akkor mindig mosolyog és nyitottabb lesz. Ti mit csinálnátok a helyemben? Hogyan közeledjek fele és hogyan tudnek rajonni arra hogy ő mit érez?

Előre is koszonom a segítséget!

2022. febr. 6. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Add te is a jeleket. Erre szerintem nem rájönni kell, hanem beszélni róla. Ő esetleg szokott érdeklődni a magánéleted felől? Mint idősebb valaki, nem feltétlen, mint jelölt.

Amúgy sok kérdésből azt veszem észre, hogy ez a felgyorsult világ a párkeresésre is kihat, ha nem jön össze "azonnal", akkor jön az elbizonytalanodás, kérdések. Pedig, ha valamihez idő kell...

2022. febr. 6. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem találj egy alkalmat , amikor megtudod ölelni szorosan érzelmesen, hosszan és fogod érezni ,hogy ő is viszonozza és akkor nézz mélyen a szemébe ha tudsz. Szerintem itt kell érezned ,hogy mi van.

40F

2022. febr. 6. 12:53
 3/7 A kérdező kommentje:

A magánéletem felől annyira nem, de másról igen, mindig megtudunk egymásról valami újat mikor beszélgetünk. Fel éve van ez így köztünk és másfél éve ismerjuk egymast, még nem vagyok türelmetlen de azért jo lenne már ha történne valami😅

2es, koszonom az ötletet megpróbálok keresni ilyen alkalmat!

2022. febr. 6. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jót írt, miért lett lepontozva?

Egy ölelésből sok mindent meg lehet tudni. :)

27/N

2022. febr. 6. 21:31
 5/7 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Nekem gimiben volt egy tanárom, aki eléggé tetszett nekem, de nem tudtam biztosan, hogy mi a helyzet. Sokat beszélgettünk és egyszerűen csak elindult valami. Nem mondtuk ki, de olyan emberek is látták rajtunk, akiknek fogalmuk sem volt még arról sem, hogy én a saját nememhez vonzódom, a tanárnőről meg főleg nem tudtak ők sem semmit. A vonzalmat nem lehet letagadni, az ott van a levegőben és a szemek csillogásában, amikor a két fél tekintete összetalálkozik. Aztán egyszer csak írt egy üzit, hogy majd szeretne mondani valamit és végül kiderült, hogy bizony neki is volt egy nagy szerelme, aki nő volt. Nálunk is voltak ölelések vagy például megmutatta az új körmét úgy, hogy addig tartotta előttem a kezét, amíg meg nem érintettem és ilyenkor gyengéden végig is simítottam egy ujjammal. Ilyen apróságokat lehet alkalmazni.
2022. febr. 13. 09:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kösz ,hogy lepontoztatok.itt a 2es.

Ahogy az elöttem szoló is mondta , ölelés és kész.

2022. márc. 20. 11:24
 7/7 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Felpontoztalak, így zöld lett a válaszod. :) Szerintem minden pasit lepontoznak amúgy ebben a kategóriában.
2022. márc. 20. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!