Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kellene egy idősebb...

Hogyan kellene egy idősebb lányhoz közelednem?

Figyelt kérdés

én 19 vagyok ő 21 ő egyetemista én jövőre leszek az.

Ismerkedésel nem szokott gondom lenni de most kicsit megakadtam.

Nem akarok tolakodó lenni de szeretnék hozzá közeledni. Inkább romantikusabb természetű.

Szoval a lényeg, hogy nem akarok tolakodó lenni és nem is akarok mimózának tünni h nem merek lépni. Igazábol csak szépen fokozatosan szeretném magamhoz "édesgetni"

Igazábol ez a 2év engem nem zavar de lehet ő attol függetlenül, hogy idén érettségizek(4+1 év) és ő már egyetemre jár máshogy tekint rám.

Ez hülyeség szerintetek, vagy nem? Jol megértjük egymást csak nem akarom elcseszni.

Hogyan kellene közeledjek hozzá?

2014. jan. 22. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy bárki máshoz, ez elhanyagolható különbség.
2014. jan. 22. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk az már egy jó alap, ha rendszeresen beszélgettek. Egy idő után nyugodtan dicsérd előbb a belső tulajdonságait, majd a külsőket is. Ha ezekre jól reagál, akkor szóba hozhatod hogy mennyire jó nőnek tartod, és ha még azt látod, hogy ezt is szívesen hallja, akkor már mondhatod neki azt is hogy tetszik, ha ekkor sem kapsz kosarat, jöhet a randi meghívás.
2014. jan. 22. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi remélem jol fog elsülni :D
2014. jan. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!